İstanbul’da Görev Yapan Akçaabatlı Müzik Öğretmeni Hakan Günel Dünya Evine Girmenin Mutluluğunu Yaşarken, Meslektaşları Ve Arkadaşları Bu Mutlu Gününde Kendisini Yalnız Bırakmadılar.

Aslen Aydınlı Olan Çabuk Ailesinin Güzeller Güzeli Kızı Beden Eğitimi Öğretmeni Ayla,  Gönlünü Kaptırdığı Akçaabatlı Günel Ailesinin Yakışıklı Oğlu Müzik Öğretmeni Hakan İle Akçaabat Altuntaş Düğün Salonunda Düzenlenen Muhteşem Bir Geceyle Dünya Evine Girdiler.

Meslek Hayatlarını İstanbul’da Sürdüren Sevilen Gelin Ve Damadı Bu Mutlu Gününde Meslektaşları Bir An Olsun Yalnız Bırakmadılar.

Genç Çiftin Salona Girmesiyle Başlayan Coşku Bir An Bile Olsa Durmadı. Gece Geç Saatlere Kadar Gönüllerince Eğlenen Çiftin Bu Mutlu Günlerinde Arkadaşları Da Doyası Eğlendiler. Aşklarını Evlilik İle Taçlandıran Ve Bir Ömür Boyu Mutluluğa Evet Diyen Genç Çiftin Mutlulukları Görülmeye Değerdi.

Gecenin İlerleyen Saatlerinde Pasta Kesimi Ve Horon Gösterilerinin Ardından Coşku Zirve Yaptı. Mutluluklarını Doyasıya Yaşayan Ayla Ve Hakan Çifti Arkadaşlarıyla Ve Dostlarıyla Da Bu Geceyi Doyasıya Yaşadılar.

Bizlerde Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Olarak Ayla Ve Hakan Günel Çiftine Bir Ömür Boyu Mutluluklar Diliyoruz.

1-(2)-032.jpg1-(4)-019.jpg1-(3)-029.jpg1-(1)-041.jpg1-(5)-018.jpg670-074.gif123456---kopya-20180128214912.png

Editör: TE Bilisim