Akçaabat Belediyesi TSM Koro Şefi Salih Kazancıoğlu İle THM Koro Şefi Serdar Pul’u Görevlerine Son Veren Akçaabat Belediyesi Yetkililerine Tepkiler Her Geçen Gün Artmaya Devam Ediyor.

Belediye Yetkilileri Her İki Koroyu Kurmaya Başlarken Yola Çıktıkları Her İki Koro Şefini Yarı Yolda Bırakarak Bir Anda Görevlerine Son Vermelerine Bir Tepkide CHP Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Kocaman’dan Geldi.

Kocaman Yapmış Basın Açıklamasına “TSM Ve THM Koro Şeflerini Hangi Amaçla Görevden Aldınız’Sorusunu Sorarak Başladı.

“Kültür Sanat Ve Turizm Şehrine Hoş Geldiniz Diye Hem Türkçe Hem Ela Yapıp Akçaabat ’ın Girişine Asıyorsunuz Eyvallah Ama Hiçbir Gerekçe Olmadan TSM ve THM Koro Şeflerini Görevden Hangi Amaçla Alıyorsunuz? Siyasi Olarak Alındığı Söyleniyor Saygı Değer Belediye Başkanımızın Konu Hakkında Bir Açıklama Yapmasını Bekliyoruz Eğer Söylendiği Gibi İse Yapılan Görevden Alma İşlemi Siyasidir Ve Bu Sanata Vurulmuş Bir Siyasi Darbedir Akçaabat ’ı Sanatsal Olarak Bitirmenize Bu Halk İzin Vermez Sayın Başkanım Ve Size Gazi Mustafa Kemal Paşanın Bir Sözünü Hatırlatmak İsterim “Sanatsız Kalan Bir Milletin, Hayat Damarlarından Biri Kopmuş Demektir”

Bir Sanatsever Olarak Devlet Büyüklerimizi Sanatçılarımıza Sahip Çıkmaya Davet Ediyorum.

“Sanatkâr El Öpmez, Sanatkarın Eli Öpülür” Sözleriyle Tüm Haksızlığa Uğrayan Sanatçılarımızın CHP Akçaabat Gençlik Kolları Olarak Yanındayız.

CHP AKÇAABAT İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

HALİL İBRAHİM KOCAMAN

123456---kopya-20171108202038.png

Editör: TE Bilisim