Akçaabat’ta Bugün Yağan Aşırı Yağmur Etkili Olurken İlçe Merkezinde Elektriklerin Kesik Olması Olası Bir Facianın Yaşanmamasına Neden Oldu.

Son Dönemde Akçaabat Belediyesi Tarafından Akçaabat’a Yapılan Modern Mimarinin En Güzel Örneklerinden Biri Olduğu İddia Edilen Akçaabat Balık Pazarı Maalesef Bugün Yağan Yağmura Teslim Oldu.

Mimari Ve Proje Yapısıyla Karadeniz’in En Modern Balıkhanesi Olarak Adlandırılan Akçaabat Balıkhanesinin İçerisinde Yağmurlu Havalarda Tehlike Çanları Çalıyor. Yağan Yağmurda Tavandan Aşağıya Yağmur Sularının Şarıl Şarıl Aktığını Söyleyen Balıkhanedeki Balıkçı Esnafı Bu Durumun İçler Acısı Olduğunu Belirttiler.

Özellikle Yağmur Yağdığı Zamanlarda Balıkhanede Elektrik Akımına Kapılma Korkusu İçerisinde Olduklarını Söyleyen Balıkçı Esnafı, Akçaabat Belediyesinden Şikâyetçi Olduklarını Söylediler.

Görüntülerde İzleyecek Olduğunuz Gibi Balıkhanede Yağmur Suları Kafamıza Yağdığını Ve Buda Yetmezmiş Gibi Yağmur Sularının Elektrik Duylarının İçerisinden Aktığını Bunun Tam Bir Facia Olduğunu Böyle Bir Facia Yaşanabilinecek Olan Yerde Çalışmanın Ne Kadar Tehlikeli Olduğunu Sözlerine Ekleyen Balıkçı Esnafı Özellikle Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan’a Tepki Gösterdiler.

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan’dan Yardım İstediklerini Söyleyen Balıkçı Esnafı Osman Parlayan’ın Kendilerine “O Alan Size Ait Orada Yaşanan Sorunu Kendiniz Çözün Kendiniz Halledin ”Cevabı İle Karşılaşmalarına Tepkili Olduklarını Belirterek, Bu Nasıl Belediyedir Bu Nasıl Belediye Başkan Yardımcısıdır Balıkhaneyi Biz Yapmadık, Balıkhaneyi Akçaabat Belediyesi Yaptı Bizde Onların Kiracısıyız. Kiracıların Sorununu Çözecek Olanda Mal Sahibi Yani Bizimde Mal Sahibimiz Olan Akçaabat Belediyesidir. Bizi Kafalarından Salmalarına Bir Anlam Veremiyoruz. İnanın Korkudan Yağmurun Yağmasını İstemiyoruz. Burası Modern Balıkhane Diye Biliniyor. Ancak Gelin Görünki Eski Balıkhanemizi Özler Olduk. Orada da Yağmur Yağdığında Başımıza Yağmur Yağıyordu, Burada da Yağmur Yağdığında Başımıza Yağmur Yağıyor. Buranın En Büyük Tehlikesi Yağmur Yağdığında Tüm Elektrik Lambaları Ve Kablolarından Aşırı Derecede Yağmur Suları Akıyor. Allahtan Bugün Yağan Yağmurda Elektrik Yoktu Eğer Olsaydı Balıkhanede Olası Bir Facia Yaşanırdı.” Diye Açıklamada Bulundular.

20171016_152743.jpg20171016_152927.jpg20171016_154744.jpg1-189.png

Editör: TE Bilisim