Akçaabat Belediyesi, Pandemi Tedbirlerince Çalışmalarına Devam Ediyor

Akçaabat Belediyesi, pandemi tedbirleri kapsamında ilçede bulunan kamu alanlarını ve ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyor.

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Covid-19 salgının başladığı ilk günden itibaren ilçe genelinde dezenfekte edilmedik yer bırakmadı. Dezenfekte ekipleri, vatandaşların pandemi sürecinde yoğun olarak kullandığı alanlarda program dahilinde dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyor. Ekipler, yürüttüğü çalışmalar kapsamında kamu kurumlarını, asansörleri ve bekleme salonlarını dezenfekte etti.

Başkan Ekim; “Alınan tedbirlere ek olarak insan nüfusunun yoğun olduğu banka, ATM, park ve otobüs duraklarında da dezenfekte işlemleri yapıyoruz. Amacımız daha sağlıklı bir Akçaabat oluşturmak” ifadelerini kullandı.

Öte yandan ortak kullanım alanlarına ek olarak ekipler, ilçe sınırlarında COVİD-19 vakası olan yerlerinde de dezenfekte işlemini gerçekleştiriyor.

temizlik-haber-1.jpegtemizlik-haber-2.jpeg-.jpegtemizlik-haber-3.jpegtemizlik-haber-5.jpegtemizlik-haber-6.jpegtemizlik-haber-14jpeg-.jpegwhatsapp-image-2020-11-23-at-16.04.04-(1).jpegreklam-024.png

Editör: TE Bilisim