Akçaabat Belediyesi, Ödüllü Dart Turnuvası Düzenleyecek

Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında ‘Ödüllü Dart Turnuvası’ düzenlenecek.

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan turnuvada ödüller 17 Şubat 2022’de 104. Yıldönümü programında sahiplerini bulacak.

dark-turnuvasi-fotograflari-final-76.JPG

Turnuva;  kadın ve erkek kategorilerinden oluşacak. Her bir kategori ise Büyükler (18 yaş ve üzeri), Gençler (14 yaş ve 17 yaş) ve Yıldızlar (13 yaş ve altı) olmak üzere toplamda üçe ayrılacak.

dart-turnuvasi-fotograflari-153.JPG

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Akçaabatımız düşman işgalinden kurtulalı tam 104 yıl oldu. Topraklarımız, memleketimiz büyük fedakarlıklarla kurtarıldı. Cennet vatanımız gençlere emanet edildi. Emanetimize milli birlik ve dayanışma şuuru ile sahip çıkmalıyız. Söz konusu vatan olduğunda gerisi hepimiz için teferruat olmalıdır. Biz, belediye olarak M. Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.’ Sözünü kendimize ilke edindik. Gençlerimizin tüm sportif imkanlardan faydalanabilmeleri için başta Gençlik ve Spor Merkezimizi açtık. Yine bu merkezde çeşitli sportif kurslar verdik. Bunların yanında düşünme ve akıl becerisi içeren kurslar da düzenledik. Kurslarımız, Spor İşleri Müdürlüğümüz öncülüğünde artarak devam ediyor. Gençlerimiz; geleceğimizdir. 17 Şubat Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında gençlerimize yönelik ‘Ödüllü Dart Turnuvası’ gerçekleştireceğiz. Sporun her türlüsüne gönül vermiş herkesi yarışmamamıza bekliyoruz. Şimdiden katılan herkese başarılar diliyorum. “ dedi.

Ödüllü Dart Turnuvası için son başvuru tarihi 08 şubat 2022. Başvurular online olarak yapılacak.

Ödüllü Dart Turnuvası’na başvuru yapmak için;  https://ulakbel.akcaabat.bel.tr/WebBasvuru/dart-turnuvasi#/ tıklayabilirsiniz.

fkfqqnwxmai9lf.jpg

dart-turnuvasi-fotograflari-161.JPGkaravan3-146.png

Editör: TE Bilisim