Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri 7/24 Karla Mücadele Ediyor.

Ekipmanlar ve personellerle karla mücadele etmeye; vatandaşlara tüm hizmetleri eksiksiz ulaştırmaya kararlı olan Akçaabat Belediyesi, 30 adet aracı ve 73 personeli ile karla mücadele etmeye hazır. Konu ile ilgili bilgi veren Akçaabat belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “İlçemizin yüksek kesimlerinde kardan kapanan yolları azami gayretle çalışarak ulaşıma açıyoruz. Ulaşıma açılan yollarda tuzlama işlemi gerçekleştiriyoruz. Öncelikli olarak ana yolları, ana ve ara arterleri, kaldırımları, sokakları ve köy yollarını kardan temizliyoruz. Büyükşehir Belediyemiz de yolların taranması hususunda her zaman destek oluyor. Her şey halkımız için. Halka hizmet Hakk’a hizmettir. Biz, Akçaabat’ımıza gönül verdik. Akçaabatlılara da söz verdik. Gönlümüzün baş tacı şehrimize ve vatandaşlarımıza karşı sorumluluklarımızı ve görevlerimizi eksiksiz olarak yerine getirme çabası içerisindeyiz. Ulaşmadık, dokunmadık hiçbir vatandaşımız kalmayana dek çalışacağız. Karla mücadelede destekleri için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na  ve kala mücadelede görev alan personellere ve ekibine de teşekkür ederim. ”  Dedi.

whatsapp-image-2022-01-16-at-11-22-45.jpeg

112 ACİL SERVİS EKİPLERİYLE KOORDİNELİYİZ

Kar kalınlığının ve buzlanmanın fazla olduğu yüksek kesimlerde bulunan hasta vatandaşlara ulaşmak için 112 Acil Servis Ekipleriyle koordineli olarak çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Ekim, “ Sağlık ekiplerinin karla kaplı yolda ilerleyebilmesi ve hastaya ulaşabilmesi için Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele Ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Belediye olarak halkımızın mağduriyet yaşamaması adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. “ şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2022-01-16-at-11-22-46.jpeg

BAŞKAN EKİM UYARDI!

Akçaabat şehir merkezinde ve yüksek kesimlerde etkisini arttıran kar yağışı sebebiyle vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmalarını isteyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Vatandaşlarımızın ve trafiğin olumsuz etkilenmemesi için kar küreme ve yol açma çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizin dört bir köşesine ve her vatandaşımıza ulaşmak için yoğun çaba harcıyoruz. Karla mücadele ekiplerimiz ve tüm ekipmanlarımızla teyakkuzdayız. Hiç kimseyi mağdur etmemek en büyük amacımızdır. Vatandaşlarımızdan isteğimiz; mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları, trafiğe çıkanların da mutlaka kar lastiği ve zincir kullanmalarıdır. “ dedi.

whatsapp-image-2022-01-19-at-16-34-22-1.jpegwhatsapp-image-2022-01-19-at-16-34-22-2.jpegwhatsapp-image-2022-01-19-at-16-34-22.jpegkaravan3-121.png

Editör: TE Bilisim