Akçaabat Belediyesi Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Akçaabat Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde birçok farklı ekiple gruplar halinde üst yapı çalışmalarını hava şartlarının da elverdiği ölçüde yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 'Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz' dedi.

İlçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren ekipler, yaşanan eksikliklere anında müdahale ederek Akçaabat’ı daha yaşanabilir bir kent olması adına İlçenin birçok noktasında, aynı anda bakım ve yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda ekipler parke yol tamiri, kaldırım tamiri, yama asfalt, sathi kaplama ve yol düzenleme gibi birçok konuda gerçekleştirdiği çalışmalarla İlçenin güzel bir görünüme kavuşturulması için çalışıyor.

“Hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz”

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda merkez ve kırsal mahallelere ayrım yapmaksızın herkese eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Ekim, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz program dahilinde ilçemizin tüm sokaklarında çalışmalarına devam ediyorlar. Ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmaların mahallelerde yaşayan vatandaşların takdirini kazanması da bizleri mutlu ediyor. İhtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz”. Dedi.

f1.pngf4.pngf6.pngf7.pngkapak-002.pngb-764.jpg

Editör: TE Bilisim