Akçaabat Belediyesi ‘Anneler Günü’ne özel  İlçenin Sahil Parkında Gerçekleştirmeyi Düşündüğü Anneler Günü Özel Eğlence Programını Yağışlı Hava Muhalefeti Nedeni İle İptal Ettirdi.Yalnız Anneler Günü Eğlence Programını İptal Eden Akçaabat Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Anneler İçin Özel Yaptırılan Hediyeleri Programa Katılmak için  Gelen Tüm Annelere tek tek Dağıttı.

IMG_7199Her Yıl 12 Mayıs Ta Kutlanan Anneler Günü Nedeniyle Akçaabat Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafından’da Akçaabat’ta Yaşayan Annelere Özel Programlar Organize Ediyor. Bu Yıl Akçaabat Sahil Parkta Gerçekleştirilmesi Beklenen Anneler Günü Eğlence Programı Yoğun Yağmur Yağışı Nedeniyle Ertelendi. Yalnız Yine Akçaabat Belediyesi Tarafından Anneler Gününe Özel Annelere Dağıtılmak Üzere Yapılan Hediye Paketleri Program Öncesi Tüm Annelere Dağıtılarak anneler mutlu oldu. Programın Eğlence Bölümü Yaşanmamasına rağmen  mutlu olduklarını dile getiren bazı anneler “Soğuk havaya rağmen evlerimizden çıkarak güzel bir organizasyon olur diye düşünmüştük ama olmadı.Eğlence Olmasa Bile Akçaabat belediyesi bizleri düşündü ve Bizlere Hediyeler aldılar.Akçaabat Belediyesine Teşekkür Ediyoruz.Bu anlamlı günümüzde çam sakızı çoban armağanı hediyeleri biz annelere verdiler başta Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen olmak üzere organizasyonu gerçekleştiren kültür ve sosyal işler müdürlüğüne ve ekibine teşekkür ediyoruz."açıklamasında bulundular.

IMG_7204Ayrıca Haber Sitemize Kısa Bir Açıklamada Bulunan Akçaabat Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu Yapmış Olduğu Açıklamada  “Bizim İçin Bir Gün Değil, Her Gün Anneler Günüdür. Onlara Verilen Değer Bir Güne Sığmaz. Annelerimiz İçin Her Şey Feda Olsun” Diye Konuştu.

 IMG_7210

Editör: TE Bilisim