Akçaabat Belediye Başkanlığı İçin İlk Bağımsız Aday Tamer Kolamaç Oldu

31 Martta Yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri Öncesi Akçaabat Belediye Başkanlığı İçin Adaylar Şekillenmeye Devam Ediyor.

47 Yaşındaki Bağımsız Aday Tamer Kolamaç Haber Sitemiz Yaptığı Açıklamasında: “Akçaabat’ın Sorunlarını Ben Çözerim. Bizler Akçaabat’ın Evladıyız Tüm Akçaabat Halkının Desteklerini Bekliyorum” İfadelerini Kullandı.

Kolamaç, Konuşmasının Devamında Belediye Başkanının Nasıl Olması Gerektiği Hakkında Akçaabat Halkına Seslenerek Şu Sözlere Yer Verdi; “Bence Belediye Başkanı; Teknik Eleman Olmalı Çünkü Belediye İmalatın Bol Olduğu Yer. Ticaret Adamı Olmalı. Akçaabat’ı Ve Halkı İyi Tanımalı. Geçmişte Akçaabat İçin Çaba Vermiş Ve Belediyenin Parası Olmadığı Halde Hiçbir İşi Yarım Bırakmamış Olmalı. Belediyenin Menkul Ve Gayrimenkullerini Satmadan Akçaabat’ı Tertemiz Ve Yaşanılır Duruma Getirecek Kişi Olmalı. Yaptığı İmalatları Yapım Teknik Şartnameleri Usulüne Göre Yapmalı. Pratik Olmalı. Başladığı İşi En Hızlı Yapabilme Gücüne Sahip Olmalı. Belediyeciliği Bilen Kişi Olmalı. Halkın Tüm Sorunları İle Yalansız Riyasız İlgilenen Olmalı. Sözüne Sadık Olmalı. Sözünü Yerine Getirmeli. Akçaabat’ı Türkiye Genelinde Giriş-Çıkışları, Trafik Geçişleri, Yaya Yolları, Park Bahçe Yerleri İle En İyi İlçe Seviyesine Getirmeli. Yeni Projeler Üretmeli, Yapılmış Yerlerin Bakım Ve Onarımını Yapmalı. Tüm Meslek Gurupları İle İlgilenmeli, Sorunlarını Çözmeli, Dışarıya Açılmasını Sağlamalı. Şehir İçini Rahatlatmalı, Yapılan İmalatların Yerli Yerinde Yapılmasını Sağlamalı. Halkımıza İş İmkânları Ve Yatırımlar Yapmalı” Dedi. Akçaabat Bağımsız Belediye Başkan Adayı Tamer Kolamaç, Daha Bir Çok Projesinin Olduğunu Ve İlerleyen Günlerde Bunları Tekrar Kamuoyuyla Paylaşacağını Söyledi.

Akçaabat Bağımsız Belediye Başkan Adayı Tamer Kolamaç,47 Yaşında Evli Ve 2 Çocuk Babasıdır.

b250bd47-9725-41c0-9453-2a5d41d300c2.jpg

 

 

Editör: TE Bilisim