Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in Sıkıntısı!

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in Bugünlerde Hayli Sıkıntılı Olduğu Söyleniyor. Başkan Ekim, Seçim Öncesi Yaptığı Açıklamalarda Yıldızlı İle Rahman Camisi Arasında Deniz Dolgusu İle Yapılacak Yola Karşı Olduğunu Ve Deniz Dolgusu İle Asla Yol Yapılmayacağını Söylemişti. Başkan Ekim, Seçim Öncesi Bu Denli İddialı Konuşmasına Rağmen Ankara’dan Gelen Haberlere Bakılırsa Yıldızlı- Rahman Camisi Arası Deniz Dolgusu İle Geçilecek. Hatta, Projenin İhale Aşamasına Bile Geldiği Söyleniyor.

Yıldızlı- Akçaabat Batı Çıkışı Rahman Camisi Arasında Deniz Dolgusu İle Yapılması Planlanan Yola Geçmişte, Trabzon Eski Milletvekillerinden Ve Eski Bakanlardan Faruk Özak Da Karşı Çıkmıştı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in Sıkıntısının Nedeninin Dolgu İle Geçilecek Olan Bu Yolmuş. Akçaabatlıların Ve Belediye Başkanı, Deniz Dolgusu İle Yolun Yapılmamasına Karşı Çıkmasını Bizde Destekliyoruz.

Yıldızlı İle Akçaabat Çıkışındaki Rahman Camisi Arasında Deniz  Dolgusu İle Yapılması Planlanan Yola Alternatif Yol İse Darıca-Yıldızlı Arasında Tünel Geçişli Yoldur. Akçaabatlılar, Tünel Geçişli Yolda Israr Ederlerse Hem Akçaabat, Söğütlü, Yıldızlı Sahili Kurtarılır, Hem De İlçe Rahat Nefes Alır. İleride De, Bu Yol Tünel Geçişli Güney Çevre Yolunun Bir Bölümü Olur.

a-420.gif

Editör: TE Bilisim