Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ‘Hizmetin En Güzelini Sunmanın Gayreti İçindeyiz’

Çalışmalarımızda halkımız için hizmetin en iyisini, en güzelini sunmanın gayreti içindeyiz.

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin genelinde sürdürdüğü yol genişletme, duvar, asfalt, yol yapım ve parke yenileme çalışmaları sürüyor.

Yol yapım ve ihtiyaç duyulan bölgelerde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalttan kaldırıma, parke taşı döşemeden bordür kaplamaya kadar her alanda çalışmalar yapıyor. Planlamada öncelik verilen bölgelerde çok sayıda ekiple eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmaları sürdürmeye devam ediyor.

Birçok mahallede cadde ve sokaklarda bozulan yolların onarım çalışmaları devam ederken, diğer ekipler tarafından da yol yapım, asfalt yama, kaldırım yenileme, parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

İlçe genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ekiplerimizin eşzamanlı olarak İlçemiz geneline yayıldığını belirterek, İlçe merkezi ve mahallelerde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde bozulan yollarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik.  Parke taşı döşeme, yol yapım, kanal temizleme ve kaldırım yenileme çalışmalarımız da devam ediyor. Şu anda İlçe genelinde yayılmış olan çalışmalarımız öngördüğümüz planlamaya uygun şekilde devam ediyor" dedi.

157.jpgh1-005.jpgh2.jpgh3-005.jpgh4-002.jpgh5-001.jpgb-832.jpg

Editör: TE Bilisim