Ucuzluk Ve Kaliteli Sloganıyla Kapılarını 1 Yıl Önce Akçaabatlılara Açan ” AYVAZ AVM“  Akçaabat İnönü Caddesi Emniyet Müdürlüğü 1.Yılını 3.Gün Sürecek Muhteşem Kampanyalarla Kutlayacak…

Akçaabat’ta Ucuzluğun Ve Kalitenin Adresi O Olan Ayvaz AVM Bir Yıl Önce 12 Ağustos 2016 Cuma Günü Saat:14.00’da Düzenlenen Tören İle Hizmete Açılmıştı. Tek Katlı Ve 750 Metrekare Alan Üzerinde Hizmet Veren Ayvaz AVM’de İlk Açıldığı Günde 15 Bin Ürün Çeşidiyle Rekor Kırmıştı.

Her geçen Gün Ürün Zenginliğini Artıran Ayvaz Avm Yeni Ürün Yelpazeleri Ve Çeşitleriyle 11-12-13 Ağustos 2017 Tarihleri Arasında 1.Yılını Müşterileri İle Birlikte Kutlayacak.

Tek Katlı 750 Metrekare Alanda Hizmet Veren Akçaabat’ın En Büyük Ucuz Alışveriş Merkezi Olan Ayvaz Avm’de Adan Z Ye Her Çeşit Ürün Bulunuyor. Ev Gereçlerinin Satıldığı Fiyatların %25’lere Düştüğü Akçaabat Ayvaz Avm’de Özel Bin Bir Çeşit Ürünleriyle Hizmet Veriyor. Tek Katlı Mağazada Akçaabat Halkının Bütçesine Uyacak Şekilde Çeşitli Ürünler Satılacağını Açıklayan İş Yeri Sahibi Hüsnü Ayvaz ” Akçaabat’ta Açmış Olduğumuz Ucuzluk Pazarımızda Her Bütçeye Göre Başlayan Satışlarımız İle Halkımızın İhtiyaçlarına Cevap Vermeye Çalışıyoruz. “Dedi

İş Yeri Sahibi Hüsnü Ayvaz; Ürünün Kalitesinin Ve Fiyatının Yanında Verilen Satış Hizmetinde Müşteri Memnuniyetinin Esas Olduğunu, Kaliteli Ürünün Uygun Fiyata, Güler Yüzlü Satış Hizmeti Eşliğinde Sunulduğun Da Dile Getiriyor. Markalı Ve Kaliteli Ürünleri Uygun Fiyata Satıldığı Mağazada Fiyatların Çok Uygun Olduğu Dikkat Çekiyor.

İlçemizde Büyük Bir Eksikliği Tamamlayan Ayvaz Avm Pazarında 1.Yılında Mağazasında, Ev Ve Mutfak Ürünlerinin Her Çeşidi Elektrik Malzemeleri, Oyuncaklar Mutfak Araç Ve Gereçleri, Hamur İşi Yapmak İçin Araçlar, Kırtasiye Malzemeleri, Çocuk Oyuncakları  Duvar Saatleri Gibi Ürünler Yanında Binlerce Çeşit  Geniş Ürün Yelpazesi İle  1.Yılını Kutlamanın Mutluluğunu Yaşıyor..

O Zaman Ne Duruyoruz.

11 Ağustos 2017 Cuma / 12 Ağustos 2017 Cumartesi / 13 Ağustos 2017 Pazar Günü Ayvaz Avm’nin 1.Yaşını Kutlayacağı Ve Muhteşem Kampanyaların Yapılacağı Mağazasında Yerinizi Alınız. Yoksa Kampanyadan Faydalanamazsınız..

ayvaz-avm-yildonumu.jpgayvaz-avm-yildonumu2.jpg123456---kopya-20170808004523.png

Editör: TE Bilisim