Akçaabat Yenimahallede İkamet Eden Samet Seis İsmindeki Vatandaş Ak Parti’den Tekrar Belediye Başkan Adayı Gösterilen Şefik Türkmen’e Ateş Püskürüyor.

IMG_6338Şefik Türkmen’in Belediye Başkan Adayı Gösterilmesine Bir Anlam Veremedğini Belirten Samet Seyis 2023 Yılını Hedef Koyan Ak Partinin 2013 Yılına Yaşı Geçmiş Bir Belediye Başkan Adayı İle Gitmesinin Çok Zor Olacağını Belirterek Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti.

Halka Yüksekten Bakan Değil Halkın İçerisinde Olan,Halkın Sorunlarını Dinleyen Makam Kapısına Güvenlik Görevlileri Koymayan Bir Belediye Başkanı İstiyoruz.

Ak Parti Genel Merkezine Ben Buradan Soruyorum, Şefik Türkmen’i Hangi Akıl Ve Mantıkla Tekrar Akçaabat Belediye Başkan Adayı Olarak Şeçtiniz? Bir Akçaabat’lı Olarak Şefik Türkmen’in Ak Partiye Oy Kazandırmayacağı Aksine Oy Kaybettireceğini Söylemek İsterim. Ak Parti Bence Akçaabatlıların Sesine Kulak Vermeyerek Başkalarının Dayatmasıyla Şefik Türkmen’i Akçaabat’a Aday Gösterildi.18 Şubat 2014 Süresine Kadar Derhal Şefik Türkmen Değiştirilmeli Ve Yerine Başka İsim Açıklanmalı.

Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Ak Parti Trabzon İl Başkanı  Adnan Günnar  Akçaabat’ı Şefik Türkmen’den Kurtarması Ak Partili Namus Meselesidir. Kendilerinden Bunu Bekliyoruz.

Ak Parti Genel Merkezi Akçaabat’ta İş Adamlarının Mı Adayını Seçiyor Yoksa Vatandaşların Mı? Başbakana Soruyum, Akçaabat’ta Kendi Çıkar İçin Siyaset Yapan İnsanlara Yazıklar Olsun. Vatanı İçin Halkı İçin Siyaset Yapan Siyasetcilerede Helal Olsun.

Akçaabat’ın Köylerine Gidemeyen Şefik Türkmen AK Partinin Koyduğu 2023 Hedefine Nasıl Gidecek Merak Ediyorum. Adnan Günnar İle  Ahmet Ziya Öztürk Şefik Türkmen’i Arkalarında Mı Taşıyacak ..Şefik Türkmen’i Sandığa Gömeceğiz.

Akçaabat Belediyesi Olan Halkın Belediyesi Akçaabat’ın Belediyesi Şefik Türkmen’den Muhakkak Kurtarılacaktır.

 

Editör: TE Bilisim