Akçaabat AK Parti’den CHP’ye Bayram Ziyareti

AK Parti Akçaabat İlçe Yönetimi, Ramazan Bayramı’nın İkinci Günü CHP Akçaabat İlçe Teşkilatı’na Bayram Ziyaretinde Bulundu. Yaklaşık 30 Dakika Süren Ziyarette Her İki İlçe Yönetimi Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verdi.

AKP’DEN CHP’YE ZİYARET

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Akçaabat İlçe Parti Binasına Gelerek Burada Kendilerini CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karşıladı.

 HACIOĞLUTEŞEKKÜR ETTİ

Oldukça Samimi Bir Ortamda Gerçekleştirilen Bayramlaşma Ziyaretinde İlk Sözü CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu Yaptı. Bayramlaşma Ziyareti Nedeniyle AK Parti Akçaabat İlçe Yönetimi’ne Teşekkür Eden Hacıoğlu “Bayramlar Birlik Ve Beraberliğin, Kaynaşmanın Zirve Yaptığı Özel Günlerdir. İnşallah Bundan Sonra Aynı Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Bayramlar Geçiririz, Nice Güzel Bayramlara” Temennisinde Bulundu.

ORTAK PAYDAMIZ AKÇAABAT’a HİZMET

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe, Misafirperverliğinden Ötürü CHP Akçaabat İlçe Yönetimi’ne Teşekkür Etti. Siyasiler Olarak Farklı Siyasi Partilerde Ülkeyi Muasır Medeniyetler Seviyesine Taşımak İçin Mücadele Verdiklerini Söyleyen Altıntepe “Herkes, Bu Ülkeye En İyi Hizmeti Sunmak İçin Yola Çıktı. Farklı Siyasi Partiler İçerisinde Yer Alsak Da Ülkeye Daha İyi Hizmet Etme Mücadelesi Veriyoruz. Ortak Paydamız Akçaabat İlçemize Hizmettir” Dedi.

dsc_0174.jpgdsc_0158-002.jpgdsc_0123.jpgdsc_0124-002.jpgdsc_0136.jpgdsc_0162.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-048.png

 

Editör: TE Bilisim