Akçaabat Ak Parti Kulislerine Düşen Bir Gelişme Bomba Etkisi Yarattı..

31 Mart 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Yerel Seçimlere Güçlü Bir Aday İle Girmeye Çalışan Ak Parti Akçaabat İlçe Teşkilatında Son Dakika Gelişmesi Yaşandı.

Akçaabat Belediye Başkanlığı İçin Ak Parti Akçaabat Teşkilatına Başvuran Aday Adayları Hummalı Çalışmalarını Akçaabat İlçesinde Sürdürmeye Devam Ediyor.Şu Ana Kadar Bir Sürpriz Olmadığı Takdirde Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Şu İsimlerden Oluşuyor:

Aydın Birincioğlu, Mehmet Bıyıklı, Murat Üçüncü, Metin Gedikli, Mustafa Uzun, Arzu Yalçınalp, Ahmet Çelik, Osman Nuri Ekim

SÜRATLE GENEL MERKEZE ÇAĞRILDI İDDİASI

Yalnız Bugün Ak Parti Akçaabat Siyasi Kulislerine Bomba Gibi Düşen Bir Haber Gün İçerisinde Akçaabat Geneline Yayıldı. Edindiğimiz Bilgilere Göre Ak Parti Akçaabat Kulislerine Düşen Haberin İçeriği Şu Şekilde:

Kayseri Eski Valisi Akçaabatlı Süleyman Kamçı, Acilen Ak Parti Genel Merkezine Çağrıldığı Genel Merkezde Yapılan Görüşmeler Neticesinde Kendisine Akçaabat Belediye Başkanlığı İçin Hazır Ol Talimatı Verildiği Haberiydi.

Akçaabatlı Vali Süleyman Kamçı En Son Kayseri Valiliği Görevinde Bulundu ve Buradanda Emekli Oldu. Süleyman Kamçı, Ak Parti’den Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına da Başvuruda Bulundu ve Buradan Aday Gösterilmediği Haberini Aldık.

Fakat Akçaabat Ve Ankara’dan Edindiğimiz Kulis Haber ve Bilgilerine Göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emekli Vali Süleyman Kamçı’yı Akçaabat’a Hazırladığı Bunun Üzerine Ak Parti Genel Merkezine Acilen Çağrıldığı İddia Edildi.

Şu Anda Ankara’da Olan Süleyman Kamçı’yı Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Olarak Telefon İle Aradık. Telefon İle Aradığımız Süleyman Kamçı Haber Sitemize Şu Açıklamalarda Bulundu:

“Şuana Kadar Bir Gelişme Olmadı. Teklif Geldiğinde Memnuniyetle Kabul Eder Onur Duyarım. Yerimizin Yurdumuzun Olduğu Yer Olan Akçaabat’a Hizmet Etmek Benim İçin Gurur Vesilesi Olur Açıkçası Bana Şeref Verir. Dedi.

veda-(16).jpg1-(1)-183.gif1-(1)-185.png

Editör: TE Bilisim