Akçaabat Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu1/C Sınıfı Öğrencilerinden Yerli Malı Kutlaması

Akçaabat Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu 1/C Sınıfı Öğrencileri, Tüm Yurtta Kutlanan Yerli Malı Haftası Kapsamında Etkinlik Düzenledi.

Etkinliğe Akçaabat Milli Eğitim Şube Müdürleri Yücel İzci, Hüseyin Demirci, Muhammet İkinci, Okul Müdürü Ergin Ocak, Müdür Yardımcıları, Fahri Gedikli, Asiye Erdem,Öğretmenler,Öğrenciler Ve Veliler Katıldı.

Resmi Adıyla “Tutum, Yatırım Ve Türk Malları Haftası Olan “Yerli Malı Haftası” 12-18 Aralık Tarihleri Arasında Türkiye’deki Tüm Okullarda Olduğu Gibi İlçemiz Okullarından Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu 1/C Sınıfı Öğrencileri Tarafından ’da Kutlandı.

Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu’nda Eğitim Gören 1/C Sınıfı Öğrencileri,” Yerli Malı Haftası” Dolayısıyla Kutlama Programı Gerçekleştirdi.

Minik Öğrenciler,” Yerli Malı Haftası” Konulu Şiirler Okudu, Şarkılar Söyledi. Bugüne Özel Hazırlanan Sınıf Ve Farklı Meyvelerle Süslenen Miniklerin Mutlulukları İse Yüzlerine Yansıdı.

BİLİNÇLİ TÜKETİCİ YETİŞTİRİLİYOR

Yerli Tüketimin Bilinçli Olarak Arttırılması Amacıyla Kutlanan “Yerli Malı Haftası” Etkinlikleri Kapsamında Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu 1/C Sınıfı Öğrencilerine, Tutumlu Olmanın, Yatırım Yapmanın Ve Yerli Malı Kullanmanın Önemi Anlatıldı. Sınıf Öğretmeni ERCAN KARA,” Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı” Sloganıyla Tutum, Yatırım, Türk Malları Konularında Öğrencilere Bilgi Verdi Ve Miniklerin Yerli Malını Kullanma Konusunda Bilinçli Bireyler Olarak Yetişmelerine Katkı Sağladı. Sınıf Öğretmeni Ercan Kara, Öğrencileri Sağlıklı Beslenmeleri Konusunda Bilgilendirerek Uyardı.

Akçaabat Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu Müdürü ERGİN OCAK 1/C Sınıfı Gerçekleştirilen Etkinliğe İlişkin Bilgi Verdi. Müdür ERGİN OCAK” Çocuklarımızı Bugüne Hazırladık. Çocuklarımızın, Tutum, Yatırım Ve Türk Malları Haftasını En İyi Şekilde Değerlendirmesi, Bilinçlenmesi İçin Elimizden Geleni Yapmaya Çalıştık. Öğrencilerimizin Gayretli Katılımıyla Bu Özel Günümüzü En İyi Şekilde Kutlamaya Çalıştık. Bize Bu Programın Gerçekleşmesinde Katkı Sağlayan Tüm Velilerimize Bize Sundukları Desteklerinden Dolayı Çok Mutluyum Diyen ERGİN OCAK,” Velilerimize Çok Teşekkür Ediyoruz ”Dedi.

foto-galeri-icon-043.png123456---kopya-20171226142015.png

Editör: TE Bilisim