Osman Karaçukur, Musa Bulut Ve Engin Şahin Akçaabat Ak Partiden Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Müracaatta Bulundular.

Akçaabat Ak Parti, Parti Binasında Gerçekleştirilen Müracaat Töreninde Çok Sayıda Partili Katıldı. Aday Adaylarının Müracaatlarını Kabul Eden Akçaabat Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk Yapmış Olduğu Konuşmasında Şunları Söyledi.

Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziyat Öztürk’ün Konuşması

Yerel Seçimler Öncesi İşin En Güzel Tarafı Aday Adaylığı Tespit Sürecinde Akçaabat’ımız Olarak Çok Bereketli Ve Çok Güzel Bir Süreç Yaşıyoruz. Birbirinden Değerli, Birbirinden Güzel Aday Adaylarımız Var. Bugünkü 3 Tane Müracaatımızla Beraber Şuan İçin 11 Tane Aday Adayı Müracaatımız Oldu. Hepsi Birbirinden Çok Değerli Gerçekten  Akçaabat’a Belediye Başkanlığı Yapabilecek Çok Şeyler Kazandırabilecek İnsanlar.. Ben Kendilerine Göstermiş Oldukları Teveccühten, Akçaabat’ımıza Hizmet Etme Noktasında Kendilerini Taşın Altına Ellerini Koyma Noktasındaki Vefakarlıklarından Dolayı Teşekkür Ediyorum .

IMG_6383

IMG_6379Ben Başkan Aday Adaylarımıza Tekrar Teşekkür Ediyorum. Ayrıca Şunlarıda Sizinle Paylaşmak İstiyorum. Çok Önemli Bulduğum İçin, Akçaabat Çok Gerçekten Tarihi Bir An Yada Günler Yaşanıyor. Akçaabat’ımızda Şu Ana Kadar İsmi Aday Adaylığında Geçen Yaklaşık 11 Tane Arkadaşımızın Hepsiyle Ben Sık Sık Görüşüyorum.

IMG_6394

IMG_6407Her Gün İki Günde Bir Üç Günde Bir Tanesiyle Öbürüyle Hepsiyle Görüşüyorum. Ve Bu Arkadaşlarımızın Birbirleri Arasındaki Diyalogları, Birbirleri İle Olan İlişkilerini, Birbirlerine Olan Desteklerini Görünce İnanın Akçaabat Olarak Akçaabat’lılar Olarak Çok Büyük Gurur Duyuyorum.

IMG_6414

IMG_6417Hepsi Şunun Bilincinde; Neticesinde Herkes Aday Adayı Olur Ama Herkes Buraya Layık Olsa Bile Bir Kişi Bu Makama Gelecektir. Bütün Arkadaşlarımız Bu Bilinçle Hareket Ediyorlar. Ve Şu Sözü Rahatlıkla Ve Gönüllükle Söylüyorlar; Her Kim Ki Adayımız Olur Sonuna Kadar Arkasındayız Onu Destekleyeceğiz. Akçaabat İçin Biriz Beraberiz. Bunlar Gerçekten Akçaabat Adına Çok Çok Güzel Şeyler Çünkü Bir Şekilde Duyuyoruz Farklı Yerlerde. İsim Vermek Doğru Olmaz.

IMG_6426

IMG_6433Belki İki Tane Üç Tane Dört Tane Aday Adayı Olan İlçelerde Şuanda Birbirleriyle Kavgalı Bir Çok Yer Var. Birbirlerinin Arkasından Kötü Söz Söyleyen Elinde Propoganda Yapan Birbilerini Karalayan O Kadar Çok İlçe Var. Ama Biz Şuanda Bu Kadar Aday Bolluğu İçerisindeyiz. Sanki Her Bir Aday Adayımız Diğerini Methetmek Diğerini Öne Çıkarmak Gayreti İçerisinde Gibi Davranıyor.

IMG_6436Ben Bu Hareketlerinden Dolayı Da Kendilerine Huzurlarınızda Teşekkür Ediyorum. İnşallah Rabbim Akçaabat’ımız İçin Hayırlısı Kimse Onu Bize Nasip Eder Onun Arkasında Seçime Gider Akçaabat’ımız İçin Hizmet Etmeye Devam Ederiz. Ben Katılımlarınızdan Dolayı Teşekkür Ediyorum. Hayırlı Günler Diliyorum.. HABERİN GÖRÜNTÜSÜ http://www.youtube.com/watch?v=rtvTOnliwe4&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim