AK Parti'de 40 İlin Adayları Belli Oldu

AK Parti'de Bazı Adaylar Bugün Açıklandı.

31 Mart 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Yerel Seçimler Öncesinde AK Parti'de Aday Belirleme Çalışmaları Sürerken 40 İlin Adayı Bugün Açıklandı.

Adaylar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katılımı İle İstanbul Haliç Kongre Merkezinde Saat 14:00'de Başlayan Tören İle Açıklandı.

İŞTE ADAYLAR

Adıyaman: Dr. Süleyman Kılınç

Amasya: Cafer Özdemir

Antalya: Menderes Türel

Ardahan: Yunus Baydar

Artvin: Mehmet Kocatepe

Bartın: Yusuf Ziya Aldatmaz

Batman: Mutat Güneştekin

Bayburt: Fatih Yumak

Bitlis: Nesrullah Tanğlay

Bolu: Fatih Metin

Burdur: Deniz Kurt

Bursa: Alinur Aktaş

Denizli: Osman Zolan

Diyarbakır: Cumali Atila

Düzce: Faruk Özlü

Gaziantep: Fatma Şahin

Elazığ: Şahin Şerefoğulları

Erzurum: Mehmet Sekmen

Giresun: Aytekin Şenlikoğlu

Gümüşhane: Ercan Çimen

Hakkari: Cüneyt Epcim

Kahramanmaraş: Hayrettin Güngör

Karabük: Burhanettin Uysal

Kastamonu: Tahsin Babaş

Kayseri: Memduh Büyükkılıç

Kırıkkale: Mehmet Saygılı

Kırklareli: Burak Süzülmüş

Kilis: Mehmet Abdi Bulut

Kocaeli: Tahir Büyükakın

Malatya: Selahattin Gürkan

Nevşehir: Rasim Arı

Niğde: Emrah Özdemir

Ordu: Hilmi Güler

Rize: Rahmi Metin

Samsun: Mustafa Demir

Sinop: Ali Çöpçü

Şanlıurfa: Zeynel Abidin Beyazgül

Şırnak: Mehmet Yarka

Tekirdağ: Mestan Özcan

Yalova: Yusuf Ziya Öztabak

Cumhurbaşkanı Ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 40 Adayını Açıklayacağı Konuşmasını Gerçekleştirdi.

Erdoğan'ın Açıklamaları Şöyle:

"Konuşmamın Başında MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Cumhur İttifakı'na Verdiği Kıymet Ve Bağlılığı İçin Bir Kez Daha Teşekkür Ediyorum. Biz De AK Parti, Olarak Ülkemizin Beka Dayanağı Olarak Gördüğümüz Cumhur İttifakı'na Bağlılığını İlan Ediyoruz. 3 Büyükşehirde Aday Çıkarmama Kararı İçin De Ayrıca Teşekkür Ediyorum. Bahçeli'nin İfadesiyle Zillet İttifakı Karşısında Yükümüzün Ne Kadar Ağır Olduğunu Bir Kez Daha İfade Etmek İstiyorum."

"Zira Bu İttifakın İçinde Milletperverliğe Karşı Ne Ararsanız Var. Terör Örgütünün Destek Verdiği Partinin İçinde Olduğu İttifaktan Hayır Çıkar Mı? Bugün Bazı Medya Yayınlarında Da Gördüğümüz Gibi, Çocukları Dağa Kaçırıp Onlara Neler Yapıldığını Görüyoruz. Şu Anda Anamuhalefet Partisi Bu Tür Oluşumla, Kandil'den Aldıkları İcazet İle Bir Araya Gelen Oluşumu, Benim Milletim Onları Nasıl Çukurlara Gömdüyse Sandığa Da Gömecektir. Çok Çalışacağız"

"Birileri İçin İttifaklar Seçimle, Sandıkla Sınırlı Olabilir. Biz Ülkenin Ve Milletin Geleceği İçin Yaptığımız İttifakı Sonraki Nesillere De Miras Olarak Bırakacağız. Bir Kez Daha Sayın Bahçeli Ve MHP'ye Gönül Vermiş Kardeşlerime Bu Kutlu Yürüyüşe Verdikleri Destek İçin Teşekkür Ediyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerindeki 40 Adayı Açıklamak İçin Bir Aradayız. Bu İsimleri Sizlerle Paylaşmadan Önce, Milletimize Nasıl Bir Mahalli İdareler Vizyonu Sunacağımızı Anlatmak İstiyorum."

"Önümüzdeki Ay Tüm Adaylarımızı İlan Ettikten Sonra Vizyonumuzu Anlatacağız. Burada Sadece Bir Çerçeve Çizeceğiz. Mahalli İdarelerde Milletimizin Karşısına İlk Çıktığımız 2004'te Yerel Kalkınma Başlıyor Demiştik. 1755 Belediye Başkanlığı İle Büyük Bir Kalkınma Başlatmıştık. Boğulma Haline Gelen Birçok

Şehrimiz AK Parti İle Yeni Bir Hale Kavuşmuştu. 2007'de Marka Şehirler Sloganıyla Seçimlere Girdik. Belediyelerin Tam Yarısına Denk Gelen 1455 Belediye İle Milletimizden Destek Aldık."

"2014 Seçimlerine Farklı Bir Atmosferde Girdik. Önce Gezi Olayları, Sonra FETÖ'nün Yargı Darbe Girişimi  Sonrası Girdik. Daima Hizmet, Daima Millet Sloganıyla Girdik. Belediyelerin Yüzde 59'unu Kazandık. Böylece Mahalli İdareler Seçimlerindeki En Büyük Başarımızı Kazandık. Şimdi 2019 İçin Asıl Sloganımız Belli Ama Bunu Manifestomuzla Açıklayacağız. Hizmet Belediyeciliği İle Daha İleri Taşıyacağız."

"Şairlere İlham Olmuş Şehirlerimiz Var. Ülkemizin Son Asırda Yaşadığı Sıkıntılar Şehirlerimizi De Yordu, Karakterinde Derin Yaralar Açtı. Biz Bu Asırlık İhmalleri Giderme Mücadelesi Verdik. Kronik Sorunları Çözerken, Belediyeciliğe De Yeni Bir Boyut Kazandırdık. Biz Milletimizin Aklını Çelmenin Değil, Gönüller Girmenin Peşinde Olduk. Biz Her Şeyden Önce Kalpleri Fethetmenin Mücadelesini Sürdürdük. Seçimler Sandıklarda Değil, Kalpler De Kazanılır Ve Kaybedilir. Bunu Çözünce, Sandıkların Formalite Olacağını Biliyorduk. Milletin Kapısını Sadece Seçimlerde Çalan Partiler Başarısız Oldular. Biz Yılın 365 Günü Millet İçin Çalıştık, Sandıktan Hep Galip Çıktık. Başarı Formülümüz Aynıdır"

"Şunu Unutmayın, AK Parti'nin Her Bir Gönüllüsü, Her Mahalle, Her Köyde Kapısını Çalmadık, Elini Sıkmadık Vatandaş Bırakmamayı Sürdürecek Miyiz? Bakın Başlayacak Mıyız Demiyorum, Sürdürecek Miyiz Diyorum. Oy Vermeyen Vatandaşlarımızı Saflarımıza Katmaya Çalışacağız. Oy Vermeyenlere De Hizmet Götürerek Onların Da Kalplerini Kazanmaya Çalışacağız. AK Parti'nin Hedefi Yüzde Yüzü Kazanmaktır. Biz Oy Oranımız Düşünce İktidar Tehlikede Olduğu İçin Değil, Milletimizin Kalbindeki Yerimizden İrtifa Kaybettiğimiz İçin Üzülüyoruz. Yükseldiğimizde De Gönüllerdeki Yerimiz Sağlam Olduğu İçin Seviniyoruz."

"Belediye Başkanı Halkına Tepeden Bakamaz. Samimiyet Ehlidir, Önce Millet, Önce Memleket Demelidir. Bulunduğu Görevde Kibir, Büyüklük Taslama, Millete Tepeden Bakma Hastalığına Kapılan Kimsenin AK Parti Çatısı Altında Yeri Yoktur. 31 Mart'ta Milletimizin Gönlündeki Yerimizi Daha Da Yükseğe Çıkaracağız"

"1994 Öncesi İstanbul'dan Bahsedeceğim Size... Musluklardan Suyu Akmayan, Binasının Önünden Çöpü Toplanmayan, Kaldırımı Zaten Olmayan, Mahallesine Çamurdan Girilmeyen, Ulaşımı Yetersiz, İletişimi Kopuk... Çocuklarını Güvenli Bir Şekilde Salamayan İnsanı Vizyonunuzla Heyecanlandıramazsınız. İnsanın Varoluşundan Gereksinim Duyduğu Barınma, Giyinme, Yeme, Güvenlik İhtiyaçlarını Sağlamanız Gerekiyor. AK Parti Tıpkı Hükümet Yönetiminde Olduğu Gibi, Belediyecilikte De Ülkenin Gelişmesini Hedeflemiştir. Bugün Şehirlerimizi Hayat Kalitemizi Nasıl Yükselteceğimizi Tartışıyoruz"

1-(1)-172.gif1-(1)-174.png

Editör: TE Bilisim