Ak Parti’de 2019 Seçimlerine Hazırlık Olarak Görülen İlçe Kongreleri Başladı. İlk Olarak Geçen Hafta Sonu Hayrat, Araklı, Vakfıkebir Ve Beşikdüzü İlçe Kongreleri Yapılırken Önümüzde Ki Haftalarda Da Diğer İlçelerin Kongreleri Yapılacak. Seçimlere Tek Liste İle Gidecek Ak Parti’de İlçe Başkanlığına Aday Olan Veya Düşünülen İsimler Ankara’ya Çağrıldı.

Genel Merkezde, Bu İsimlerle Bire Bir Yapılan Görüşmeler Sonrasında İlçe Başkanları Da Belirlendi. Ak Parti’de Belirlenen İlçe Başkanlarının Liderliğinde Oluşturulacak Yönetim Kurulları İle Kongrelere Tek Liste İle Gidilecek.

Buna Göre;

Dernekpazarı İçin,  Yaşar Falcı Ersin Akyol, Abdullah Akgün İsimleri Ankara’ya Çağrılırken Abdullah Akgün’ün Adaylığında Seçime Tek Liste İle Gidilmesine Karar Verildi.

Çarşıbaşı İçin Hakan Kocaman, Mehmet Demir Hüsnü Akkan İsimleri Ankara’ya Çağrılmış Kongreye Hakan Kocaman’ın Adaylığında Tek Liste İle Gidilmesine Karar Verildi.

Çaykara İçin Muhammed Selçuk, İbrahim Ağoğlu, İbrahim Aslanoğlu Ve Mehmet Kara İsimleri Ankaraya’ya Çağrıldı. Burada Da Muhammed Selçuk İsmiyle Seçime Tek Liste İle Gidileceği Belirtildi.

Tonya  İçin Cafer Köroğlu, Hüseyin Yıldırım, Şakir Tokul, Orhan Yılmaz İsimleri Ankara’ya Çağrılırken Cafer Köroğlu Adaylığında Tek Liste İle Seçime Gidilmesine Karar Verildi.

Sürmene Hüseyin Azizoğlu, Yusuf Eski, Atakan Berk, Selahattin Genç İsimleri Ankara’ya Çağrıldı. Bu İlçede De Hüseyin Azizoğlu’nun Adaylığında Seçime Tek Liste Gidilecek...

Şalpazarı Murat Topkara, Zeki Çabuk, Ahmet Tulumen, Muzaffer Kasap İsimleri Ankara’ya Çağrılırken Bu İlçede Zeki Çabuk İsminde Karar Kılındı.

Köprübaşı Orhan Erdoğan, Asım İmamınoğlu İsimleri Ankara’ya Çağrılırken Bu İlçede De Orhan Erdoğan İsminde Karar Kılındı.

123456---kopya-20170915121444.png

61 SAAT

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim