AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, halk oylamasının huzur ve güven içinde geçmesini sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

“MİLLETVEKİLİ BALTA’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ”

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 16 Nisan da gerçekleştirilen referandum sonrası bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Emniyet Müdürü Hakan Arıkan, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Vakfıkebir Emniyet Müdürü Hüseyin Gürbüz’ü makamlarında ziyaret ederek referandum sürecinin huzurlu ve güvenli bir şekilde geçilmesinden ötürü teşekkür etti.  

“BU ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN, İSTİKRARI İÇİN ‘EVET’ OYU KULLANILDI”

Ziyaretlerin ardından bir değerlendirme yapan Milletvekili Balta “Referandum süreci Trabzon’umuzda güvenli ve huzurlu bir şekilde geçmiştir. Trabzon kendine yakışır bir seçim atmosferini yakaladı ve seçimi tamamladı. Bu güvenliğin sağlanmasında emeği geçen başta Trabzon Valimiz olmak üzere, mülki amirlerimize, belediye başkanlarımıza ve tüm emniyet güçlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu ziyaretleri gerçekleştirerek memnuniyetimizi bizzat bildirmek istedim. Bu huzur ortamından dolayı verdiğiniz katkı için bir kez daha teşekkür ediyorum. Asıl teşekkürüm de Trabzon’da her üç kişiden ikisinden fazlası  ‘evet’ vermesi konusunda gösterdiğiniz gayrettir. Teşkilatınıza, yönetimdeki arkadaşlara, kadın ve gençlik kollarına teşekkür ediyorum. AK Partilisi, Ülkücüsü, Milli Görüşçüsü ve Alpereni ile 15 Temmuz’da olduğu gibi aynı amaç doğrultusunda bir araya gelindi ve bu ülkenin geleceği için, istikrarı için ‘evet’ oyu kullanıldı. İnşallah bundan sonra da birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“BU OYLAMANIN KAZANANI BÜTÜN MİLLET OLMUŞTUR”

Güzel bir çalışma örneğinin sergilendiğini ifade eden Balta , “Bakanımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımızla her yerde olmaya çalıştık ve başarılı bir referandum dönemi geçirdik. Milletimizin kararının başımızın üstünde yeri var. Evet verenler de hayır verenler de bundan sonra güzel bir Türkiye ile karşılaşacaklar. Önü açılmış, ufku genişlemiş bir Türkiye olacak. Herkese ve özellikle oy vererek iradesini yansıtan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Referandum 'zafer ve yenilgi' diye anlatılmamalı,  yorumlanmamalı. Bu oylamanın kaybedeni yoktur, kazananı bütün millet olmuştur. Trabzon her zaman olduğu gibi referandumda da kararını ve desteğini, Türkiye'den, Demokrasiden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yana göstermiştir. Şimdi milletin aldığı karar gereği yeni bir yolun başlangıcındayız.  Geleceğe güven içinde gitmek için milletimizin güvenini kazanmış siyasi irade olarak vatandaşlarımızın ve Türkiye'nin hizmetinde olacağız. Bize duyulan güven için, verilen onay için tekrar şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

123456---kopya-709.pngyesyeni-logo-final-20170419183624.png

Editör: TE Bilisim