TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta Regaip Kandilini Kutladı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çevre Komisyonu Başkanı Balta, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandilini Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece idrak edeceğiz.  Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi ile taçlanan, Ramazan ayıyla bayrama dönüşen mübarek 3 aylara kavuşmanın bir kez daha mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. “Regaip”, bir şeyi istemek, arzulamak, ona karşı meyletmek ve onu elde etmek için çaba sarf etmek demektir. Regaip Kandili, adından da anlaşılacağı gibi, Allah-u Teâlâ’nın kullarına birçok lütuf ve ihsanlarda bulunduğu, ibadetlerine çok sevap verdiği, kıymeti ve değeri büyük, rağbet edilmesi gereken bir mağfiret ve rahmet gecesidir.

Bu gibi mübarek gün ve geceler değerlendirebildiğimiz sürece, güzel amellerle içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğru istikamete yönelebildiğimiz ölçüde bizim için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır. Temennim milletçe birbirimize olan muhabbetimizin, yardımlaşma, dayanışma hissiyatımızın en güzel şekilde yaşanacağına inandığımız bu günlerin, huzur ve afiyetimizi daha da güçlendirmesidir. Rabbim bu bereketli gün ve geceyi hepimize mübarek kılsın.

Üç aylara ulaşmanın hazzı ile Mübarek Regaip kandilinin kutlu olmasını diler, Trabzonlu hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder selam ve saygılar sunarım”

670-291.gif123456---kopya-20180321180200.png

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim