Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu Trabzon'da Devam Eden Yatırım Ve Projelerin Takipçisi Olduklarını Belirterek "Projeleri Yakinen Takip Ederek Devam Eden Çalışmalar Hakkında Sürekli Kurumlarımızdan Bilgi Alıyoruz. Eğer Bir Eksiklik Var İse Bir Katkı Sağlamamız Gereken Bir Durum Olursa Anında Konuya Müdahil Olarak Yatırımın Hızla İlerlemesi İçin Yoğun Çaba Sarf Ediyoruz." Dedi.

Trabzon'da Devam Eden Birçok Yatırımın Olduğunu İfade Eden İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Liderliğinde Hükümetimiz, Devletimiz Türkiye Genelinde Olduğu Gibi Trabzon'da Da Yatırımlarına Aralıksız Devam Ediyor. Pandemi Sürecinde Meydana Gelen Daralmaya Rağmen Milletimize Daha İyi Hizmet Sunabilmek Adına Yatırımlarımızın Hiçbir Şekilde Sekteye Uğramaması İçin Gerek Kamu Kurumlarımızla Gerek Belediyelerimiz Eliyle Var Gücümüzle Çalışıyoruz." Şeklinde Konuştu.

Trabzon'un Bugüne Kadarki En Önemli Projeleri Arasında Arsin Yatırım Adası'nın Olduğunun Altını Çizen İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu Açıklamasını Şöyle Sürdürdü: "Yüksek Teknolojik Ürünlerin Üretilmesi İle Ülkemize Ve Bölgemize Önemli Katma Değer Sağlaması Anlamında Trabzon'a Çok Şey Katacak Bir Yatırım Planı.

Biz De Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı Olarak Bu Projenin Hayata Geçmesi İçin Yeni Dönemde İnşallah Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş'un Da Desteğiyle Şehrin Tüm Dinamikleri İle Birlikte Hayata Geçirilmesi İçin Çalışacağız. Tabi Devam Etmekte Olan Trabzon Şehir Hastanesi'nin Hızla Tamamlanması, Kanuni Bulvarı'nın Bir An Önce Bitirilmesi, Erzurum Yolunun Sahil Yoluna Bağlanması, Çömlekçi Dönüşüm Projelerinin Tamamlanması Gibi Büyük Projelerimiz De Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Şehrimizin Temel Dinamiklerini Etkileyen Ulaşımın Master Planı'nın Bir An Önce Hayata Geçirilmesi Ve Şehrin Ulaşımının Rahatlatılması Gibi Meselelerin De Takipçisi Olacağız."

Trabzon'da İstihdam Oluşturacak Yatırımlara Daha Fazla Önem Göstereceklerini Belirten İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Özellikle Trabzon'da  Genç Nüfusun Artan İstihdam Taleplerini Karşılamak İçin İstihdam Alanı Oluşturacak Projelere Daha Fazla Önem Göstereceğiz. Bu Sebeple Arsin Yatırım Adası'nın Büyük Bir İstihdam Alanı Oluşturacağını Düşünüyoruz. Daha Çok Çalışarak Trabzon'un Gücünü Pozitif Kazanımlara Çevirmek İstiyoruz." Dedi.

1-(2)-440.jpg

Editör: TE Bilisim