AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uzun Kahvaltıda Basınla Buluştu

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uzun, Saray Restaurant’ta Düzenlenen Kahvaltıda Akçaabat İlçesinde Görev Yapan Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi.

Düzenlenen Kahvaltıda Konuşan Uzun, "31 Mart'ta Yapılacak Yerel Seçimlerde İlçem Olan Akçaabat’ta AK Parti'den Aday Adayı Olarak Yola Çıktık. Uzun Yıllardır Devam Ettirdiğim Devlet Memurluğu Görevimin Ardından; İlçeme Daha Farklı Şekilde Hizmet Etmek Amacıyla Çıktığım Bu Yolda Bana Destek Olan Herkese Teşekkür Ederim" Dedi.

dsc_0041-001.jpg

Aday Adaylığı Süresi Boyunca Akçaabat’ta Ziyaretlerini Devam Ettirdiğini Ve Bu Ziyaretleri Kapsamında Akçaabat İçin Kurduğu Hayallerini Paylaştığını, Üreten, Gelişen Ve Dinamiklerinin Farkına Varan Bir Akçaabat’ın Hayalini Kurarak Bu Yola Çıktığını Belirten Uzun, "Aday Adaylığım Süresi Boyunca Akçaabat’ta Ziyaretlerime Devam Ediyorum. Bu Ziyaretlerimin Ardından da Akçaabat İlçesinde Görev Yapan Basın Mensuplarımız İle Bir Araya Gelerek; Kendimi Tanıtmak Sizi Tanımak Ve Akçaabat İçin Kurduğumuz Hayalleri Sizinle Paylaşmak İstedim. Biz Üreten, Gelişen Ve Dinamiklerinin Farkına Varan Bir Akçaabat’ın Hayalini Kurarak Bu Yola Çıktık. Bugüne Kadar Görev Yapan Belediye Başkanlarımızın Getirdiği Hizmet Çıtasını Daha Üstlere Taşımak Ve Bizden Sonra Gelenlere Devredilmek Üzere Bu İşe Gönüllü Olarak Yola Koyulduk. Bizim Yegâne Amacımız Akçaabat’ın Daha Gelişen Bir İlçe Olmasını Kurgulamak İstemekten İbarettir. Çünkü Biliyoruz Ki; Akçaabat Tüm Dinamikleri İle Türkiye’nin Parlayan Bir Yıldızı Olmaya Adaydır Ve Bu Yıldızda ki Cevherleri Gören Yöneticiler İle Çalışmayı Hak Etmektedir" Diye Konuştu.

dsc_0033-002.jpg

AK Parti Ailesi Olarak Halkın Memnuniyetini Merkeze Alan Bir Anlayışı Benimseyen İnsanlar Olduklarını Vurgulayan Mustafa Uzun, "Akçaabat İlçesinde 10 Gün Boyunca Yaptığım Tüm Ziyaretlerimde; İlçenin En Uzak Köşesinde Ki Köyden, Çarşının İçinde Ki En Büyük Esnafa Kadar Ulaşabildiğim Tüm İnsanların Taleplerini Aldım. Bu Talepler Bizler İçin Son Derece Önemlidir. Bizim Akçaabat İçin Uygulamak İstediğimiz Belediyecilik Anlayışının Temelinde Bu İstekler Yatmaktadır Ve Belediyecilik Tarzımızı Yine Bu İstekler Belirleyecektir. Şunu Da İfade Etmeliyim Ki; Aday Adaylığım Süresinde Kurduğum İnsan İlişkileri Ve Tecrübelerimi; Partimizin Aday Göstereceği Arkadaşım İle En Ufak Bir Küskünlük Yaşamadan Paylaşacağıma Ve Onun Yanında Olacağıma Söz Veriyorum. Biz Partimizin Bu Konuda Ki Kararına Sonuna Kadar Saygılıyız. Bizim İçin Takdir Edilmiş Görev AK Partimizin Adayına Destek Olmak İse; Bunu Asla Gocunmadan Ve Büyük Bir Aşkla Yerine Getiririz Zira Bu Bizim Akçaabat’a Olan Aşkımızın Bir Ürünüdür" Dedi.

dsc_0051-001.jpg

Mustafa Uzun Sözlerini Şöyle Tamamladı:

"Akçaabat İçin Yola Çıkarken Elbette Ki Bu İlçe İçin Projelerimizi De Ortaya Somut Olarak Koyduk. Ancak Partimizin Nezdinde Bir Aday Adayı Olarak; Aday Gösterilecek İsme Nezaketsizlik Ve Mevcut Başkanımıza Saygısızlık Yapmamak İçin Bu Projelerimizi; Adaylık Kesinleşinceye Kadar Kendi İçimizde Tutacağız. Çok Açık Yüreklilikle İfade Etmeliyim Ki; Bizim Bir Vizyon Ve Hedef Dışında Somut Hale Gelmiş Bir Projeyi Oluşturmayı Uygunda Görmedik. Zira Biz; Bu Projelerin Bir Bütünün Parçaları Olduğuna İnanarak; Paydaş Kuruluşlar Ve Partimizin Nezdinde Hazırlanması Gerektiğine Sonuna Kadar İnanıyoruz. Biz Siyasetin Tek Limanının Ahlak Olduğuna İnanan; Siyasetin İnsana Hizmet Etmek Sanatı Olduğuna Şahitlik Eden İnsanlardan Oluşan Bir Ekip Olarak; Akçaabat İçin Verilecek Her Türlü Göreve Hazırız."

dsc_0042-003.jpg1-(1)-154.gif1-(1)-156.png

Editör: TE Bilisim