Zafer Osman Çağlayan Araklı'daki Evinde Akşam Saatlerinde Ailesi İle Birlikte Oturduğu Esnada Bir Anda Rahatsızlandı. Kalp Krizi Geçirdiği Anlaşılan Zafer Osman Çağlayan Daha Sonra Araklı Devlet Hastanesine Kaldırıldı Ve Burada Hayata Gözlerini Yumdu.

Araklı Yeşilyurt İlkokulunda Öğretmenli Yapan Zafer Osman Çağlayan Ailesi İle Birlikte Okulun Misafirhanesinde Kalıyordu. Kısa Süre İçerisinde Araklı Ve Yeşilyurt Sakinleri Tarafından Sevilen Zafer Osman Çağlayan Yaz Tatillerini Dahi Yeşilyurt Köyünde Geçiriyordu.

524272_10150826622550406_1868632359_nAilemizin Fertlerinden Olan Zafer Osman Çağlayan'ın 4 Kardeşi Daha Var. Bunlar Emekli Öğretmenlerden Mustafa Çağlayan, Emekli Bankacı Merhum Mehmet Salih Çağlayan Ve Kız Kardeşleri Şermin Çağlayan Azaklı İle Sebahat Çağlayan Topal.

Zafer Osman Çağlayan'ın Cenazesi 21.08.2013 ( Bugün ) İkindi Namazı Öncesi Ortamahalledeki Evinden Alınarak Mezarlık Camiine Getirilecek. Burada İkindi Namazına Müteakiben Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Aynı Yerdeki Aile Kabristanlığına Defnedilecek.

Zafer Osman Çağlayan Evli Ve 1 Çocuk Babası İdi.

Editör: TE Bilisim