Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz Açıklaması

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Galatasaray Karşısında Çok İyi Bir Skor Aldıklarını Belirterek, En Hoşuna Gidenin İse Rakibin İlk 30 Dakika İçerisinde İşini Bitirmek Olduğunu Söyledi..

Spor Toto Süper Ligin 4. Haftasında Trabzonspor, Rakibi Galatasaray'ı Yeni Transferleriyle Yıktı. Bordo-Mavililer Müsabakadan 4-0 Gibi Net Bir Sonuçla Ayrılarak Büyük Bir Moral Buldu.

"SAHAMIZDA ÇOK İYİ BİR SKOR ELDE ETTİK"

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Rakipleri Karşısında Çok İyi Bir Skor Aldıklarını Belirterek, "İyi Bir Skor. Özellikle Galatasaray Gibi Bir Takıma Karşı Kendi Sahamızda Çok İyi Bir Skor Elde Ettik. İyi Futbol Oynadık. İkinci Yarıda Da Oyunun Tamamen Hakimi Bizdik. En Güzeli De Yeni Transferlerimizin Ortaya Koyduğu Futbol Ve Onlardan Elde Ettiğimiz Verim. Attıkları Goller. Bizim Scout Ekibimize Çok Teşekkür Etmek İstiyorum. Çünkü Bu Oyuncuların Hepsi Çok Özenle Seçildiler. Uzun Araştırmalar Neticesinde Takıma Dahil Ettiğimiz Oyuncular. Ekibimizi Gerçekten Çok İyi Bir İş Yaptı. Bunu Herkes Gördü. Yeni Transferlerimizin Bize Toplam Maliyetini Söylersem Herhalde Güleceksiniz. 2.2 Milyon 4 Oyuncu Aldık. Birde 4 Gol Attık" Dedi.

"BİZİMLE İLGİLİ BİR DURUM VARSA ÖZÜR DİLEMESİNİ BİLİRİZ"

Trabzonspor'un Twitter Hesabından 'Artık Sarmıyor" Paylaşımına, Galatasaray Taraftarlarının Sinirlenmesinin Sorulması Üzerine Ağaoğlu, "Görmediğim İçin Bir Şey Söyleyemem, Görmem Lazım. Bizle Alakalı Bir Durum Varsa Da Özür Dilemesini Biliriz. Öyle Bir Sıkıntı Olacağını Da Sanmıyorum" Dedi.

"BURAK YILMAZ KONUSUNDA ÇOK FARKLI YOLLAR DENEDİLER AMA OLMADI"

Burak Yılmaz Sorusuna İse Ağaoğlu, "Ben Daha Önce Söylemiştim. Burak Yılmaz'ı Alacak Parayı Daha Darphaneler Basmadı. Kolay Değildi. Çok Farklı Yollar Denediler Ama Hiç Bir Tanesi Olmadı. Baraj Güzel Kurulmuştu. Başkana Kadar Ulaşan Teklif Olmadı. Önemli Olanda Bu. Bana Hiç Bir Resmi Teklif Gelmedi. Alt Taraftan Bir Şeyler Yapıldı. Onlarda Bana Gelmeden Barajın Engellediği Teklifler Oldu. Öyle Teklif De Olmaz Zaten. Her Şeyin Bir Şekli Ve Şemalı, Yordamı Vardır" İfadelerini Kullandı.

"EN HOŞUMA GİDEN RAKİBİ YAKALADIĞINIZ ANDA İLK 30 DAKİKA İÇİNDE İŞİNİ BİTİRMEK"

Her Maçın Kendileri İçin Önemli Olduğunu Belirten Ağaoğlu, "Her Maç Bizim İçin Önemli. Ankaragücü Maçında Giden 2 Puanımız Var. Oyun Gereği Giden Değil Ama. Takımdaki Hiç Bir Futbolcuyu Diğerinden Ayırmak Mümkün Değil. Sahada Bizim 4 Milyon Euro'luk Oyuncumuzda Var. 300 Bin Euro'luk Oyuncumuzda Var. Bunların Hepsi Takım Ruhuyla Hareket Ettiklerinde Fotoğrafı Gördünüz. Burada Benim En Hoşuma Giden Rakibi Yakaladığınız An İlk 30 Dakika İçerisinde İşini Bitirmek. Oynamamız Gereken Futbol Bu" Şeklinde Konuştu..

670-914.gif123456---kopya-20180902175944.png

Editör: TE Bilisim