Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmalarına başlanılan Ahi Evren Hastanesi Altı Otopark ve Cami inşaatı ikinci ihalesi 28 Mart Salı günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan cami inşaatına yüklenici firmanın sorumluluklarını yerine getirememesi nedeniyle bir süreliğine ara verilmişti. 28 Mart’ta gerçekleştirilecek ihalenin ardından yeniden başlanacak olan çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, halka verdikleri sözler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtirken, “Soğuksu Mahallesi’nde yapmakta olduğumuz cami ve otopark ile mahallenin iki önemli ihtiyacı karşılanmış olacağız. 600 kişilik caminin yanı sıra bölgeye 32 araçlık otopark kazandıracağız. Yüklenici firmanın çalışmaları sürdürememesi nedeniyle yeniden ihale yaparak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Vakfıkebir ilçesinde bulunan mezbahaneyi de daha modern bir hale getiriyor. Vakfıkebir Mezbahasının ikmal ihalesi 24 Mart Cuma günü yapılacak. 

123456---kopya-560.pngyesyeni-logo-final-20170302164420.png

Editör: TE Bilisim