Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Günnar Akçaabat'ı Arşınladı

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar Yoğun Bir Hafta Sonu Geçirdi. Günnar, Yayla Şenliklerinde Horon Halkasına Girerek Yayladan Horonlu Mesaj Verdi. Ak Parti’den Önce Vatandaşın Yok Sayıldığını Savunan Günnar, Türkiye’nin Milletten Alınan Güçle Şaha Kalktığını Söyledi.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Hafta Sonu, Yağmur, Yağış Dinlemeden Programlarını Sürdürerek, Vatandaşlarla Bir Araya Geliyor. Pazar Günü Yoğun Bir Program Geçiren Günnar, Akçaabat İlçesinde Ak Parti Kadın Kolları Üyeleri İle Bir Araya Geldi, Ardından Akpınar Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu. Derecik Ve Dörtyol Yaylalarında Hıdırellez Etkinliğine De Katılan Günnar, Akşam Programları Kapsamında Da Aynı İlçenin Uçarsu Ve Çukurca Mahallelerinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi. Günnar, Geçmiş Dönemlerde Milletin Adeta Yok Sayıldığını İfade Ederek, “13 Sene Öncesine Kadar Bu Millet Ne Etti De Millete Hizmet Edilmedi. Ama Milletimiz Bunlara ‘Artık Yeter’ Dedi Ve Ben Benden Olana Sahip Çıkarım’ Diyerek, Ak Parti’ye Büyük Bir Sevgi Seli Gösterdi. Ak Parti’ye Gönül Vermiş İnsanlarımızın Neler Çektiklerini Biz İyi Biliriz. Bizler, Bu Gönüldaşlarımızın Duygu, Düşünce Ve Görüşleri Doğrultusunda Hareket Ettiğimiz İçin Türkiye Siyasetinde Yüzde 35’le Başlayan Destek Bugünlerde Yüzde 52’ye Çıktı. Milletimiz Şimdi De Güçlü Bir Şekilde Ak Parti’ye Desteğini Vererek, ‘Yeni Türkiye’ye Daha Da Güç Verecek, Yeni Ufuklara Yelken Açacağız” Dedi.

“Türkiye’nin Geleceği İçin Daha Da Güçleneceğiz”

Günnar, “Biz, Her Zaman Milletimizin Yanında Olduk. Türkiye Nerelerden Nerelere Geldi. Geçmişi Hafızamızda Bir Canlandıralım. Türkiye, Her Konuda Büyük Atılımlara İmza Attı. Türkiye, Daha Önce Bunları Gerçekleştiremiyordu. Ak Parti Milletimize Hizmet Etme Sevdasından Hiç Vazgeçmedi, Vazgeçmeyecek. Çoluk Çocuğumuzun, Türkiye’nin Geleceği İçin Daha Da Güçleneceğiz. Biz Hedefimizi 6-0 Olarak Belirledik. Takdir Allah’ındır. Bizim Trabzon’dan Yüksek Oyla Çıkmamız Lazım. Türkiye’nin Geleceği Ve Yeni Türkiye İçin, Kapı Kapı Dolaşarak Ulaşmadığımız Hiçbir Yer Bırakmamalıyız. Kapı Kapı Gezerek, Tüm Vatandaşlarımızın Gönlünü Kazanmak İçin Var Gücümüzle Çalışacağız. Bir Kardeşiniz Olarak, Bu Seçimde Akçaabat’tan Yüksek Bir Oy Alarak, Trabzon’da Bir Rekor Daha Kırmak İçin Desteğinizi Bekliyoruz. İmzamızı Trabzon Olarak Türkiye’ye Atacağız” Diye Konuştu.

Editör: TE Bilisim