Akçaabat FK(SEBAT)Ligin Bitimine 4 Maç Kala İstanbul Temsilcisi Lider Ümraniyespor İle Arasındaki 3 Puan Farkını Kapatmak İçin Pazar Günü Ankara Temsilcisi Adliyespor İle Ankara Yenimahalle Hasan Doğan Stadında Karşılaşacak.

13.Haftada Akçaabat Fatih Stadında Zorlu Mücadelenin Ardından Kahramanmaraş B.Ş Belediyespor’u 3-1’lik Skorla Farklı Mağlup Ederek Haftayı En Karlı Kapatan Temsilcimiz Akçaabat FK(SEBAT) Bu Galibiyeti İle Puan Sıralamasında 6.Sıraya Çıkarak Lider Ümraniyespor İle Puan Farkını 3’e Düşürdü.

24.11.2013 Pazar Günü Ankara Temsilcisi Adliyespor İle Ankara’da Karşılaşacak Olan Ekibimiz Bu Maçı Kazandığı Takdirde İlk Yarının Bitimine Bu Maç İle Birlikte 4 Hafta Kala Büyük Avantaj Sağlamış Olacak.

Ankara Deplasmanına Tam Kadro İle Gidecek Olan Akçaabat Temsilcimiz Akçaabat FK(SEBAT) Akçaabat Söğütlü Beldesinde Bulunan Tesislerinde Gerçekleştirilen Çalışmalarla Maça Çok İddialı Hazırlandıkları Görüldü.

Teknik Heyet Ve Yönetim Adliyespor Maçını Alacak Güçte Olduklarını Belirterek Ankara’daki Maça Tüm Akçaabat’lı Taraftarları Davet Ettiler.

24.11.2013 Pazar Günü Saat:13.30’da Ankara Yenimahalle Hasan Doğan Stadında Oynanacak Olan Karşılaşmanın Orta Hakemi İse Evren Atış. 

Editör: TE Bilisim