Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Başkanı Zeki Öztürk 08.09.2013 Pazar(Yarın)Günü Saat 16.00’da Fatih Stadında Oynayacak Olduğumuz Adıyamanspor Maçı Öncesi Tüm Taraftarları Maça Davet Etti.

3.Lig 1.Grupta Mücadele Eden Akçaabat’ın Takımı Olan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Geçtiğimiz Hafta Deplasmanda Bergama Belediyespor’a 2-0 Mağlup Olarak Lige Kötü Bir Başlangıç Yapmıştı.Bu Hafta İse Kendi Sahamızda Oynayacak Olduğumuz Ve Çıkış Maçı Olarak Nitelendirilen Adıyamanspor Maçı Öncesi Bir Açıklama Yapan Kulüp Başkanı Zeki Öztürk Taraftarların Maça Gelmesi İçinde Bilet Fiyatlarını 1-Lira Yaptığını Açıkladı.

Sebatspor’da Kulüp Başkanı Olduğu Dönemde Deplasmanda Oynadıkları Adıyamanspor Maçından Sonra Yönetim Olarak Ayrıldıklarını Dile Getiren Başka Öztürk Bu Pazar Günkü Adıyamanspor Maçı İle Tekrar Akçaabat Seyircisi İle Buluşacak Olmanın Mutluluğunu Yaşadığını Belirterek Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti.

“Bu Hafta Sonu İç Sahada Karşılaşacak Olduğumuz Rakibimiz Adıyamanspor.Ne Hikmettir Ki,Biz Adıyamanspor Maçında Yenilerek Küme Düştük Adıyamanspor 2.Ligde Kalmıştı Ve Bizde Yönetimden Ayrılmıştık.Çünkü Biz O Maçla Birlikte Daha Doğrusu O Maçtan Önce Kulübün Çıkmazda Olduğunu Durumunun Kritik Olduğunu Bu Durumun Bu Şekilde Yürümeyecek Olduğunu Tespitine Varıp Yönetim Olarak Ayrılmıştık.

Önümüzdeki Hafta İse Adıyamanspor 3.Lide Düşüyor Vede Biz Geçmişteki Maçı Oynanmamış Kabul Ediyoruz, Bizim İçin O Bir Kazaydı Onu Unuttuk Zaten Bizim Çıkış Maçımız Pazar Günü Oynayacak Olduğumuz Adıyamanspor Maçı Olacak Bununda Bir Hikmet Vardır Diye Düşünüyorum. Çünkü Adıyamanspor İle Ayrılmıştık Şimdi Adıyamanspor Maçı İle Birlikte Seyircimiz İle Bir Araya Geleceğiz.”Dedi.

Editör: TE Bilisim