Vali Öz Ve Başkan Gümrükçüoğlu Acılı Aileleri Yalnız Bırakmadı

Trabzon’un Çaykara ilçesinde meydana gelen çığ olayında kar altında kalan işçileri kurtarma çalışmalarını yerinde takip eden Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, evlatları çığ altında olan acılı ailelerle görüşerek sabırlar diledi.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile birlikte olay yerine çıkartma yapan Başkan Gümrükçüoğlu, evlatları çığ altında olan acılı ailelerle görüşerek sabırlar diledi. Olay yerinden üç işçinin çıkarıldığını, kar altında bulunan diğer iki işçi içinde çalışmaların Vali Öz nezaretinde aralıksız olarak sürdürüldüğünü ifade eden Gümrükçüoğlu, “Olay yerinde kırk beş kişilik uzman bir ekip çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi olarak burada üzerimize düşen vazifeyi fazlasıyla yerine getirme gayretindeyiz. Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını ümit ediyoruz. Meydana gelen olayda hayatını kaybeden kardeşlerime Yüce Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, yaşanan çığ olayının haber alınmasının ardından gerek bölgenin yolunun açılmasında gerekse ilgili ekiplere teknik destek verilmesi noktasında görevlerini başarıyla yerine getiren ve halen çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile de tek tek görüşerek fedakar çalışmalarından dolayı hepsine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim