Sigorta Acenteleri, 18-22 Mayıs’ta Trabzon’da Gerçekleşecek 11’inci Sigorta Acenteler Zirvesi’nde Sorunlarını Sektör Yetkililerinin Yanı Sıra Bakanlar Ve Milletvekillerinin Eşliğinde Masaya Yatıracak.

Sigorta Acenteleri 18-22 Mayıs Tarihleri Arasında 11’inci Sigorta Acenteler Zirvesi’nde Trabzon’da Bir Araya Gelecekler. Türkiye’nin Dört Bir Tarafından Katılımcıların Hazır Bulunacağı Zirve’ye Bakanlar, Milletvekilleri, Trabzon valisi Ve Belediye Başkanı’nın Yanı Sıra Hazine Müsteşarlığı’ndan Da Yetkililer Katılacak.

Zirve’ye Ev Sahipliği Yapacak Olan Doğu Karadeniz Tüm Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İbrahim Sertel Yaptığı Açıklamada, “Çok Geniş Katılımlı Ve Acentelerin Sorunlarının Masaya Yatırılacağı Bir Zirve’nin Ön Hazırlıklarını Tamamlıyoruz” Dedi. Hazine Müsteşar Yardımcısı Ahmet Genç Ve HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’nun Katılımları İle Gerçekleşecek Olan Zirve Hakkında Başkan İbrahim Sertel, “11 Tane Sigorta Acenteleri Zirvesi Yapıldı. Bunun En Az Beş Tanesini Bizler Yaptık Diyebiliriz. Acenteler İçin Zorlu Bir Süreç Yaşıyoruz. Acentelerin Sorunlarının Çeşitli Platformlarda Tartışıldığını Biliyoruz. 18-22 Mayıs Tarihleri Arasında 11’inci Sigorta Acenteler Zirvesi’nde Çok Daha Geniş Katılım İle Acentelerin Sorunlarını En Üst Makamların Nezaretinde Masaya Ciddiyetle Yatıracağız Ve Çözüm Yollarını Tartışacağız” Şeklinde Konuştu. Sertel, Sözlerini Şöyle Sürdürdü: “Tüm Meslektaşlarımız Davetlimizdir. Gelsinler Ve Mesleklerinin Sorunlarına Sahip Çıksınlar. Tarihi Şimdiden Açıklamamızın Sebebi, Yakın İller Dışından Toplantımıza Katılacak Olan Meslektaşlarımızın Şimdiden Uçak Bilet Rezervasyonlarının Uygun Şartlarda Yapabilmesi İçindir. Zirve Tarihi Tatil Gününe Denk Geldiği İçin Şimdiden Bu Duyuruyu Yapmayı Uygun Buluyorum. Güzel Ve Verimli Bir Toplantı Olacağını Şimdiden Söyleyebilirim.”

 

 

 

Editör: TE Bilisim