Sabahları Çakraları Açmak Adına Yapılan İlk Şeylerden Biri De Kahve İçmek Oluyor Öyle Değil Mi? Bu Alışkanlığınız Hala Devam Ediyorsa Birazdan Duyacaklarınızdan Sonra Bir Daha Asla Aç Karnına Kahve İçmeyeceksiniz.

Kahvenin Sağlığımız İçin Birçok Faydası Var. Ancak Bu Faydalardan Yararlanabilmek İçin Kahveyi İçerken İki Kurala Dikkat Etmek Gerekiyor. Birincisi Aç Karnına Kesinlikle İçilmemesi Gerektiği, İkincisi İse Aşırı Tüketimden Kaçınılması Gerektiğidir.

Yapılan Araştırmalar Aç Karnına İçilen Kahvenin Vücudunuza Çok Ciddi Zararlar Verdiğini Ortaya Koymuştur. İşte Aç Karnına İçilen Kahvenin Vücudunuzda Yaratacağı Olumsuzluklar…

Anksiyete

 Vücudunuza Az Miktarda Kafein Girdiğinde İlk Zamanlar Mutlu Ve Huzurlu Hissedersiniz.  Ancak Sürekli Alınan Ve Yüksek Dozlardaki Kafein Anksiyete Ve Yorgunluğa Neden Olur.  Özellikle De Aç Karnına Tüketmek…

Kahvedeki Kafeinin Yarattığı Etkiler Bedenden Bedene Değişiklik Gösterebiliyor.

Kahvenin Sizi Nasıl Etkilediğini Gözlemleyin. Ve Günlük Kahve İhtiyacınızı Ona Göre Ayarlayın.

İştah Kaybı

Sabahları Aç Karnına Kahve İçmek İştah Kaybına Neden Oluyor. Bu Diyet Yapmak İsteyen Bayanların Kulağına Hoş Gelebilir Ancak Bunu Yapmanızı Kesinlikle Önermiyoruz. Çünkü Kahvaltının Size Vereceği Enerjiyi Bütün Gün Kullanabileceksiniz. Kahvenin Verdiği Enerji Sizi Geçici Olarak İyi Hissettirecektir.

Bu Nedenle Muhakkak Bir Şeyler Yedikten Sonra Kahve İçmenizi Öneriyoruz.

Mide Hastalıkları

Midede Salgılanan Asitler Yediğiniz Yiyeceklerin Parçalanmasına Ve Sindirilmesine Yardımcı Oluyor. Eğer Kahvaltı Etmediyseniz Midenizin Salgıladığı Asitlerin Parçalayacağı Yiyecekler De Olmuyor.

Bu Nedenle Aç Karnınıza Kahve İçtiğinizde Midenizin Dengesi Değişiyor Ve Bu Durum Zamanla Mide Hasarına Neden Olabiliyor.

123456---kopya-733.pngyesyeni-logo-final-20170423205722.png

Editör: TE Bilisim