7. Demirkapı (İstera) Soğuksu Festivali

Akçaabat Demirkapı (İstera) Köyü Kalkındırma Ve Güzelleştirme Derneği Tarafından Düzenlenen ‘’Soğuksu Festivali’’nin 7.cisi 17 Temmuz 2016 Pazar Günü Yapılacak.

Demirkapı Köyü Kalkındırma Ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gedikli Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yardımcısı: Ersen Demirci – Yazman: Mehmet Balta – Sayman: Nail Akkaya – Üye: Haci Kölemen Ve Demirkapı Mahalle Muhtarı Nazım Öztürk Yaptıkları Ortak Açıklamada “ Karadeniz, Trabzon Coğrafyasının Özel Yerlerinden Biri Olan Soğuksu’yu Tanıtmak, Kültür Ve Geleneklerini Yansıtarak, Gerek Bölge Ve Gerekse Ülke İnsanları İle Paylaşmak Amacında Olduklarını Söylediler.

zaf.png

Demirkapı Köyü Kalkındırma Ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gedikli Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Muhtar Nazım Öztürk, Başta Trabzonlular Olmak Üzere Herkesi 17 Temmuz 2016 Pazar Günü Saat:10.00 – 18.00 Saatleri Arasında Demirkapı Soğuksu Mevkiinde Gerçekleşecek Olan 7.Soğuksu Festivaline Davet Ettiler.

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde Bulunan Demirkapı (İstera) Soğuksu’ya, Düzköy Yolu Üzerinden, Şinik Ya Da Doğanköy Yol Ayrımından Gidiliyor.

FESTİVALDE SAHNE ALACAK OLAN SANATÇILAR:

Recebim, Hadiye, Hamit Çakıcı, İlkay, Yakup Atalay, Aslan Bülbül, Can Tekin Ve Sunucu Köksal Ustaoğlu

Editör: TE Bilisim