65 Yaş Ve Üstü Yasakları Neler?

İçişleri Bakanlığı, Yayınladığı Genelge İle 65 Yaş Ve Üstünde Bulunan Vatandaşlar İçin Bazı Kısıtlamaların Olacağını Duyurdu.

Bakanlığın Yayınladığı Genelgeye Göre; 65 Yaş Ve Üstünde Olan Vatandaşlar, İl Valilikleri Tarafından Alınacak Karar Sonrasında Sadece Saat 10.00 İle 16.00 Saatleri Arasında Dışarı Çıkabilecek.

Ayrıca Vatandaşların Bu Saatler İçerisinde Maske Takmaları Ve Pazar Yeri Gibi Kalabalık Yerlere Girmesi Yasaklanacak.

65 Yaş Üstü Yasakları Hangi İllerde Var?

Bursa, Kırklareli, Eskişehir, Bolu, Ankara, İstanbul, Balıkesir, Çankırı, Denizli, Manisa, Kahramanmaraş, Bilecik, Kütahya, Uşak, Gaziantep, Isparta, İzmir, Mardin, Sakarya, Konya, Ağrı, Giresun, Kayseri, Tekirdağ, Nevşehir, Ordu, Hatay, Tunceli, Kilis, Edirne, Adana, Kırıkkale, Gümüşhane, Afyonkarahisar, Amasya, Çanakkale, Ardahan, Aydın, Diyarbakır, Kocaeli, Elazığ, Kastamonu, Kırşehir, Çankırı, Siirt, Muş, Tunceli, Hakkari Ve Sinop

Yeni Hasta Sayısı 3 Bin 223 Oldu

Sağlık Bakanlığı, Corona Verilerini Açıkladı. Virüs Nedeniyle Bugün 89 Kişi Hayatını Kaybetti. Yeni Hasta Sayısı 3 Bin 223 Oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Kayıplarımız Günlük 100’e Yakın. Sağlık Çalışanlarımızın Gücünün De Sağlık Alt Yapılarının Da Kapasitesinin Bir Sınırı Var” İfadelerini Kullandı.

reklam-007.png

 

Editör: TE Bilisim