Trabzon'da, Geçirdiği Felç Nedeniyle Yaklaşık 4 Yıldır Yatağa Bağımlı Yaşayan Sabri Rogob'a 57 Yıldır Aynı Yastığa Baş Koyduğu Eşi Altun Rogob Adeta Bebek Gibi Bakıyor.

Sürmene İlçesine Bağlı Üzümlü Mahallesinde Yaşayan Ve Çaykur'dan Emekli Olan Sabri Rogob'un (78), Yaklaşık 5 Yıl Önce Evinin Önünde Düşmesi Sonucu Kaburgalarından Bazıları Kırıldı. İyileşme Sürecinde Beyin Felci Geçiren Rogob, Vücudunun Sol Tarafını Kullanamaz Hale Geldi.

Alzaymır Hastası Da Olan Rogob'a, 57 Yıl Önce Kaçırarak Evlendiği Eşi Altun Rogob Adeta Bebek Gibi Bakıyor. Eşinin Moralini Yüksek Tutmak İçin Sık Sık Türkü Söyleyen Altun Rogob, Püre Haline Getirdiği Yemeğini Kaşıkla Yedirdikten Sonra Biberonla Su, Çay İçmesine Yardımcı Oluyor.

"Canından Koparırsın Bir Bebek Ya Aynı Öyle"

Altun Rogob, Gençliğinde Köyde Katıldığı Düğünde Dinamit Patlaması Sonucu Sağ Eli Kopan Eşini Çok Sevdiğini Söyledi.

Neşeli Bir İnsan Olduğunu Belirten Rogob, Çocukları Olmamasına Rağmen Eşi İle Mutlu Bir Hayat Sürdüklerini İfade Etti.

Rogob, Kocasına Hastalık Döneminde Bakmanın Mükafatını Göreceğine İnandığını Vurgulayarak, "Ben Cennetimi Kazanıyorum." Dedi.

Eşine Bebek Gibi Baktığını Anlatan Rogob, "O Benim Arkadaşım. Konuşması Bile Benim İçin Yeterli. Yemeğini Yapıyorum. Sürekli Yattığı Yerde Çeviriyorum Ki Sırtında Yara Olmasın. Kaç Senedir Yatıyor Bir Tane Yarası Yok Çok Şükür. Gece Bile Kalkıp Bakıyorum. Gerçekten Bebek Gibi, Canından Koparırsın Bir Bebek Ya Aynı Öyle." Diye Konuştu.

"Bir Gözümden Öbür Gözüme Teslim Edemem"

Devletten Evde Bakım Yardımı Aldığını Belirten Rogob, "Allah Devletimizin Eksikliğini Vermesin. Hiçbir Sıkıntı Yaşatmasın, Hor Bakanları Cenab-I Allah Budasın. Kendi Hastana Bakıyorsun Diye Devlet Sana İmkan Sağlıyor, Allah Razı Olsun." İfadelerini Kullandı.

Rogob, "Bir Gözümden Öbür Gözüme Teslim Edemem" Dediği Eşine Severek Hizmet Ettiğini Söyledi.

123456---kopya-934.pngyesyeni-logo-final-20170611184142.png

Editör: TE Bilisim