4 Yıldır Eski Eşinden Köşe Bucak Kaçıyor

Eski Eşi Tarafından Sürekli Darp Edilen Ve Eşi Cezaevine Girdiği Sırada 4 Kız Çocuğu İle Adana’daki Evini Terk Eden Ayşe Özkaya, 4 Yıldır Eşinden Köşe Bucak Kaçıyor.

Ayşe Özkaya, Eski Eşinin Kendisini Pavyonlarda 'Konsomatris' Olarak Çalışmaya Zorladığını Ve Cezaevine Girdiği Sırada İlk Fırsatta Evden 4 Kız Çocuğu İle Kaçtığını Anlattı. Eski Eşiyle Birlikte Olduğu Sırada Sürekli Şiddet Gördüğünü Ve Bu Nedenle Yaralandığını İddia Eden Özkaya, “4 Yıldır Eski Eşimden Kaçıyorum. 1999 Yılında Bu İnsanla Beni Kaçırmasından Dolayı Evlenmek Zorunda Kaldım. Bu İnsanla Evlendiğimden Beridir Sürekli Şiddet, Sürekli Hakaret, Sürekli Bıçakla Yaralama Ve Bunun Benzeri Çok İşkenceler Gördüm. Bu İnsandan Kaçıyorum Çünkü Bu İnsan Beni Pazarlıyordu, İnsan Ticareti Yapıyor. Ayrıyeten Konsomatris Olarak Beni Barlarda Çalıştırıyordu. Kendi Her Gün Evde Alkol Sefası Yapardı, Çocuklarla Beraber Beni Hizmetçi Gibi Kullanırdı. 4 Çocuğum Var Benim Ondan. En Son Bu Kişi Bir Suçtan Dolayı Cezaevine Girdi. Bende Bunu Fırsat Bilerek 4 Kızımla Beraber Evden Ayrıldım” Dedi.

"Mülteci Hakkımı Kullanmak İstiyorum"

Eski Eşinin Nereye Kaçarsa Kaçsın Kendisini Bulduğunu Ve Bu Nedenle Hayati Tehlikesinin Olduğunu Dile Getiren Özkaya, "Polise Sığındım Ve Polis Beni Korumaya Aldı. Ben Yine Bu İnsandan Kurtulamıyorum. Sürekli Yer Değiştiriyorum Ama Ne Yapıyorsa Bu Kişi Beni Bir Şekilde Buluyor. Bulduğu Zaman Ya Beni Öldürecek, Ya Benim Çocuklarımı Elimden Alacak Ve Bu Kişi Yine Aynı Şekilde İnsan Ticareti Yapmaya Devam Edecek. Kendisi Yıllarca Bunu Bana Söyledi. Benim Yanımda Çocuklara Da ‘Sizi Satacağım, Siz De Çalışacaksınız' Dedi. Ne Yapacağımı Bilmiyorum, Devletten Bu Konuda Yardım İstiyorum. Lütfen Yardım Edin Ben Mülteci Hakkımı Kullanmak İstiyorum. Sürekli Şehir Değiştiriyorum Ama Şehir Değiştirmem Hiç Bir Şey İfade Etmiyor. Yine De Beni Bir Şekilde Buluyor. Benim Gizlilik Kararım Var, Koruma Kararım Var Ama Bu İnsan İçin Hiç Bir Şey İfade Etmiyor. Her Gün Haberlerde Kadın Cinayetleri Duyuyoruz, Görüyoruz, Bunlardan Biri De Ben Olmak İstemiyorum. Devletimizden Yardım İstiyorum” İfadelerini Kullandı.

ayder-turizm-logo-koksal-071-413-194.png

Editör: TE Bilisim