4-1'lik Skorla,Ziraat Türkiye Kupasında Bir Üst Tura Yükseldik.

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur Karşılaşmaları 11 Eylül 2013 Çarşamba Günü Oynanan Toplam 39 Maçla Başlarken 12 Eylül 2013 Perşembe Günü Oynanacak Olan Tek Maçla 1.Kademe Maçları Sona Ermiş Olacak.

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur Karşılaşmaları Tek Maçlı Eleme Usulüne Göre Oynanırken Akçaabat Temsilcimiz Trabzon Futbol Kulübü Kendi Saha Ve Seyircisi Önünde Ağırladığı Arhavi Spor’u 4-1 Lik Gibi Farklı Skorla Yenerek Bir Üst Tura Yükselmeyi Başardı.

Akçaabat Fatih Stadında Saat 15.00 De Başlayan Müsabakanın Orta Hakemliğini Taner Ağıç Yaparken Yardımcıları İse, Ahmet Uğur Bilgin, Orhan Türkoğlu Ve Tülay Kaymak’dı.

Geçtiğimiz Pazar Günü 3.Lig 1.Grup Maçında Kendi Sahasında Adıyamanspor’u Ağırlayan Ve Rakibini 1-0 Mağlup Eden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Bugünde Oynamış Olduğu Başarılı Futbolu İle Göz Doldurdu.

Farklı Bir 11 Sahaya Süren Teknik Direktör Mehmet Akif Başaran, Yücel Solak, Yusuf Büküşoğlu, Kaan Bartu Büyükyıldırım, Emre Kaba, Hasan Köse, Hasan Karaçengel, Caner Akgün, Uğur Karakoç, Celal Demirkıran, Şaban Keleş, Tolga Topal Gibi Futbolculara Şans Vererek Takımdaki Yedek Oyuncuların Performansını da Görmüş Oldu.

Başarılı Futbolunu 4 Gözle Süsleyen Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünün Bir Üst Tura Çıkmasından Ötürü www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesi Olarak Başta Teknik Heyeti Ve Futbolcuları Kutluyoruz.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim