Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, 25 Sporcusuyla Sözleşme Yeniledi

Tff 3. 1. Grup Ekiplerinden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, 25 Sporcu İle Sözleşme Yeniledi.Kulüp Tesislerinde Gerçekleşen İmza Törenine, Kulüp Asbaşkanı Gökhan Ziya Namlı, Genel Koordinatör Fethi Türkoğlu Ve Sporcular Katıldı.

Türkoğlu, Törende Yaptığı Konuşmada, Hedeflerinin Bir Üst Lig Olduğunu Ve Tüm Programlarını Bu Doğrultuda Yaptıklarını Belirterek, "Kulübümüz Daha Önce Prensip Anlaşmasına Varmış Olduğu Teknik Heyet Ve Futbolcularla Sözleşme İmzalamıştır. Teknik Heyet Ve Futbolcu Transferi Politikası İçerisinde Hedefe Koşan, Hedefi Amaçlayan Bir Takım Oluşturma Çabasında Tüm Camia El Birliği Yaparak Kulübümüzün Bütünleşmesi İçin Tüm Gücümüzle Çalışmaktayız" Dedi.

Kulüp Olarak Akçaabat İlçesindeki Bütün Amatör Futbol Takımlarını Kardeş Takım Olarak Gördüklerini İfade Eden Türkoğlu, ""Maddi Manevi Bütün Desteğimizi Kulüplerimizle Paylaşacağımızı Beyan Ederiz. Trabzon İlimize Bağlı Bütün Amatör Kulüplerine Mesafemiz Aynı Derecededir" Diye Konuştu.

Kanuni Spor Kulübü'nün Adı, Yapılan Kongrede Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Olarak Değiştirilmiş, Karar Tff Tarafından Tescil Edilmişti.

Kaynak:Haber61

Editör: TE Bilisim