Akçaabat kavaklı mahallesinde bambaşka otantik bir mekân "Cafe Dante" hizmete açıldı.

Akçaabat kavaklı mahallesi clinart hastanesi acil servisi karşısında Oğuz Sivrikaya-Müslüm Şirin’in sahibi olduğu bambaşka otantik bir mekân "cafe dante" yapılan dualı açılışla hizmete girdi.

Akçaabat belediye başkan yardımcısı Osman Parlayan, Akçaabat esnaf odası başkanı Yaşar Sivrikaya, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, banka müdürleri, milletvekili aday adaylarının bazıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Oğuz Sivrikaya-Müslüm Şirin tarafından açılan işletme de her türlü kahve çeşidi, soğuk–sıcak içecekler, hamburger ve pizza çeşitleri, börek çeşitleri, nugget menü, patates cips, her türlü aperatif yiyecek çeşitleri, hamur işleri, börek, çörek, pıt pıt, bazlama, katmer ile tatlılar konusunda iddialı.

Değişik kahve çeşitleri, serpme ve açık kahvaltının olduğu mekanda aperatif ve tatlı türlerinin özel olduğunu belirten İşletme Sahipleri Oğuz Sivrikaya-Müslüm Şirin " Kahvaltımız özel, tatlı konusunda ise kahve spesiyalleri yanında sunulan tatlılarımız mutlaka tatmaya değer. Kahve çeşitleri ile nezih, sakin ve huzurlu bir ortamda halkımıza hizmet vereceğiz, özel tatlarımızı denemeleri için tüm Akçaabatlıları müşterilerimizi davet ediyoruz. " Enfes bir kahvaltıyla bizimle birlikte güne güzel başlayın" dediler.

Otantik bir mekan olan”Cafe Dante" her yaştan insana dinlenme, eğlenme, hoşça vakit geçirmek için nezih bir ortamda, tertemiz bir işyeri olarak soğuk ve sıcak içecekler, tamamen hijyenik şartlarda hidrojenize ve trans yağ kullanmadan yapılan çörekler, her türlü börekler, sütlü ve tereyağlı incecik katmerler, lavaş, sütlü tatlılar, sigara böreği, patates kızartması, her türlü soğuk salatalar, turşu aklınıza gelebilecek her türlü bin bir çeşit yiyecek ikramı ile vatandaşlara hizmet verecek.

Oğuz Sivrikaya-Müslüm Şirin, Bu hizmetler sadece mekânda değil bir telefonla anında ev ve işyerlerine de servis edileceğini ve özel günlerde de müşterilerine hizmet vereceklerini belirtti.

"Cafe Dante"nin sahipleri Oğuz Sivrikaya-Müslüm Şirin "davetimizi geri çevirmeyerek açılışa katılan tüm eş, dost, hısım akraba, arkadaş ve dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz" açıklamasında bulundular.

IMG_6164

IMG_6167

IMG_6168

IMG_6176

IMG_6196

IMG_6206

IMG_6215

IMG_6216

IMG_6221

Editör: TE Bilisim