23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı İle TBMM'nin Açılışının 97. Yıl Dönümü, Tüm Yurtta Ve Yurt Dışı Temsilciliklerde Etkinliklerle Kutlanıyor.

Kutlamalar Kapsamında, Anıtkabir'de Düzenlenen Törene Öğrenciler Ellerinde Türk Bayraklarıyla Katıldılar.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın Başkanlığındaki Devlet Erkanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Baramı Dolayısıyla Anıtkabir'i Ziyaret Etti.

Anıtkabir'de Düzenlenen Törene, Aydın'ın Yanı Sıra Başbakan Binaliyıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcıları, Bakanlar, TBMM Başkanlık Divanı Üyeleri Ve Milletvekilleri Katıldı.

Aslanlı Yol'da Yoğun Kar Yağışı Altında Yürüyerek Atatürk'ün Mozolesine Gelen Heyet, TBMM Başkanvekili Aydın'ın Mozoleye Çelenk Bırakmasının Ardından, Saygı Duruşunda Bulundu Ve İstiklal Marşı'nı Okudu.

Misak-I Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defterini İmzalayan Yılmaz, Daha Sonra Öğrencilerle Anıtkabir Merdivenlerinde Fotoğraf Çektirdi.

Meclis Başkanı Kahraman Kutlamaları Kabul Etti

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, TBMM'nin Açılışının 97. Yıl Dönümü Ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Kutlamaları Kabul Etti.

Tebrikleri Kabulünün Ardından Kısa Bir Açıklama Yapan Meclis Başkanı Kahraman, "Bayramınız Kutlu Olsun. İnşallah Nice Bayramlara Erişelim. Devlet Ebed Müddet Olarak Nice Güzel Günlere Kavuşalım. Sağlık, Afiyet Diliyorum. Bugünlere Gelmemizde Emeği Olanların Hepsini Rahmet Ve Minnetle Anıyorum. Bundan Sonraki Çalışmalarda Elimizden Geleni Yapacağız." Diye Konuştu.

123456---kopya-726.pngyesyeni-logo-final-20170423124536.png

Editör: TE Bilisim