İYİ PARTİ Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Duygu Keleş Aydın,18 Mart Çanakkale Zaferini Mesaj Yayınlayarak Kutladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk Tarihinin Ve Kahraman Türk Milleti’nin Destanıdır.

Türk insanı bağımsız ve özgür bir “devlet” olarak Türk topraklarında yaşamaya kararlıydı. İşte, bu kararlılık bugün üzerinde yaşadığımız toprakların varlığının temelidir. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi “Türk Milleti, milli birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir.”

Uzun bir geçmişe sahip olan Türk tarihine baktığımızda, kazanılan tüm zaferlerin, tüm başarıların ve bu zaferlere imza atan tüm insanların temel özelliklerinin kahramanlık ve cesaret olduğunu görüyoruz. Bu iki unsur adeta Türk insanının bir parçası haline gelmiştir. Atalarımızın başarıdan başarıya koşmasını sağlayan bu nitelikler, bugünkü özgür ve demokratik Türk Devleti'nin sağlam temeller üzerine oturmasını sağlamıştır.

103 yıl önce bugün, "Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum” diyen muzaffer komutan Mustafa Kemal Atatürk ve binlerce isimsiz kahraman   "Çanakkale’yi Geçilmez” kılarak,  emperyalizme karşı verilen kurtuluş savaşında ilk kıvılcımı ateşlemiştir kıvılcım ki, aradan geçen bir asıra rağmen Türk milletinin içinde yanmaya ve ışık saçmaya devam etmektedir.

Çanakkale Zaferimizin 103. yıldönümünde, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale savunması ile Çanakkale Destanı’nı, kanlarını dökerek tarihe yazan silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

İYİ PARTİ

ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞI ADINA

BAŞKAN

DUYGU KELEŞ AYDIN

670-268.gif123456---kopya-20180317183841.png

Editör: TE Bilisim