Aziz Türk milletinin kutlu evlatlarından biri olan, kalbi durduğu son ana kadar vatan sevgisiyle çarpan, Türk insanının son Başbuğ’u cennet mekân Başbuğ Alpaslan Türkeş’in ebedi âleme göçmesinin üzerinden tam 17 yıl geçti. Türk dünyasının Bilge lideri, Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i Hakk’a yürüyüşünün 17. yıl dönümünde rahmet ve minnet ile anıyoruz.

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Türk devlet, siyaset ve fikir hayatında yakın tarihimize damgasını vurmuş, verdiği eşsiz mücadele ile bütünleşmiş, Türkiye'nin güçlü ve lider konumuna gelmesi için yeni ufuklar açarak, Türk-İslam Dünyasına ve bütün mazlum milletlere umut olacak bir davanın abideleşen şahsiyeti olarak bu davanın bayraktarlığını ve liderliğini üstlenmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi, merhum Alparslan Türkeş Bey’den devraldığı seviyeli, ilkeli, tutarlı siyaseti ile Türkiye’mizi, 21. yüzyılda lider ülke olma hedefine inşallah ulaştıracak ve Türk milletinin önündeki tüm bariyerleri bir bir yıkacaktır.

Bu vesile ile kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i ve aziz ülkü şehitlerini saygı, sevgi ve rahmetle yâd ediyoruz.

                                                       MHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANLIĞI ADINA

                                                                               MİRAÇ ÇINAR

Editör: TE Bilisim